Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Teşekkür ederim
Kitabım; Efsane (Bir Barbaros Romanı)-İskender Pala...Sayfa Sayısı : 379...
Bulunduğum Sayfa :1
Eki Görüntüle 698997

o zaman hoşgeldın aramıza
15 günün var
daha erken bıtırırsen bize sürpriz olur
buraya istediğin şeyleri yazabılırsın
okudugun kıtabın tanıtımını, resımlerını, karakterlerini tanıtabılır, canın sıkılınca da geyık yapabılırsın.

ama bu kardeş konumuza sadece kitabın bitince ''kitabım bitti x kitaptı'2 şeklinde bildirimde bulunuyoruz :)http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html

Tamamdır, ağacınıza ismim de eklenecek mi

iyi akşamlar bilge hatunlar bunca yıl ben bu suç ve cezadan boşuna korkmuşum, 134. sayfadayım ve çok sürükleyici, harika ilerliyor dersten 10da geldim hemen kitaba sarıldım

Sör'üm imzanı şimdi gördüm. fazla vaktim olmadığı için şimdi geçmişe bakamıyorum. sorumun cevabı varsa cevap yazmazsın, müsait olduğumda geçmişi talan edip cevabı bulurum

Karamazov Kardeşler için belli bir bitiş süresi var mı? Haziranda kendimi kitap denizinde boğmayı düşünüyorum ama mayıs ayım çok yoğun geçecek. bitişi Hazirana sarkacaksa ben de katılırım

Güzelmiş İki günde bir de kalınan sayfa sayısınımı bildireceğiz peki :26:
istersen sayfa sayını her gün bildir :) 2 günde bir konuya uğrama zorunluluğu var, selam verırsın ya da sohbet edersın
ya da bu zamana kadar okudugun kıtaplarını tanıtırsın
sana kalmıs yani konuya uğra da, ne yazarsan yaz :=)

:=))
bitiş süresi yok
kim ilk baş bitirirse, tatmın etmıs olacak kendını 1.liğin verecegı haz için azimle okuyacak
1.den sonra
2.
3.
4.... gibi sıralama yapacagım

kızlar vikitap'ı sizden duydum şimdi üye oldum ama yardım eder misiniz okuduğum kitap sayfasını nasıl güncelleyebilirim?

Günaydın bilgeler

Jack London'ın kitabına başladım sabah. 45. sayfadayım .
Diğer kitaba başlamadım . Daha bir istek gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…