Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba sevgili bilgeler nasılsınız

veriyorlar canım, ben halk kütüphanesine üyeyim. iki hafta süreyle ücretsiz ödünç alabiliyorum, arayıp uzatabiliyorsun.
ama haber vermezsen ceza var

yenisi oluşturulsa da, süre gitmeyecek.
daha önce oy verenler veremeyecek
kısacası, şuan moralım bozuldu
ankettende olduk

sör burada anket düzelmeyecekse kardeş konuda yapalım?
onun süresini filan ayarlasan tekrar tekrar yapılır belki.

kardeş konuya yaparsak eğer, konu amacından çıkar ve takibi zor olur
o yüzden bu konuya yapmak istedim.
orası olmaz.

Yeni çıkanlarda oluyormu peki, yani halk kütüphaneleri güncel mi, üniversitedeyken kütüphanenin yılmaz bekçisiydim ama halk kütüphanesi tecrübem yok hiç :26:

anketler için sanırım yenı bir kardeş konumuz daha olacak
kazan doğuracak yani

hadi hayırlısı

Yeni çıkanlarda oluyormu peki, yani halk kütüphaneleri güncel mi, üniversitedeyken kütüphanenin yılmaz bekçisiydim ama halk kütüphanesi tecrübem yok hiç :26:

o kütüphanenin büyüklüğüne göre değişir tahminimce, ama genelde güncel oluyorlar. son bir yılda çıkanlar her yerde olmasa da bi önceki yılın kitapları bulunuyor

Bu kitap, Muazzez İlmiye Çığ’ın, çeşitli dergilerde yayımlanan makaleleri ve bilimsel toplantılarda sunduğu bazı bildirileri kapsamaktadır. Çığ, Sumerliler'den zamanımıza ulaşan kültür izlerini yazılarıyla bizlere taşıyor. Kitapta yer alan bazı konu başlıkları şunlardır: Atatürk ve Türkiye’de Çivi Yazıları Biliminin Başlaması, Anadolu’nun Ortasında Tarihin En Eski Ticaret Merkezi, İlk Yazıyı Allah, Âdem’e mi Öğretti?, Sumer Dini ve Efsanelerinden Tek Tanrılı Dinler ve Din Kitaplarına Gelen Etkiler, Tarihte İlk Cinayet ve Sumer Mahkemeleri, Dünyada İlk Rüşvet Olayı ve Sumer Okulları, Sumer’de Cinsel Yaşam, Çiftçilik Hakkında Yazılmış En Eski El Kitabı, Önemli Bir Anadolu Uygarlığı: Hititler, Hitit Güneşi Nereden Geliyor?, Tarihte İlk Vergi Reformu, Tarihte En Eski Gümrük Kaçakçılığı, Dünya Halkları Mitolojilerinde Yaratılış Efsaneleri, Sünnet Geleneğinin Kökeni, Tarihte İlk Kadın Şair, Tarihin En Eski Ninnisi!, Örtünmenin Tarihçesi, Eski Deniz Krallarının Haritaları

(kaynakyayinlari.com)

Ortadoğu Uygarlık Mirası kitabının devamı olan bu kitap, Muazzez İlmiye Çığ'ın çeşitli dergilerde yayımlanan makaleleri, bilimsel toplantılarda sunduğu bazı bildirileri ve daha önce yayımlanmamış kimi yazılarını kapsamaktadır. Çığ, Sumerlilerden zamanımıza ulaşan kültür izlerini yazılarıyla bizlere taşıyor.

(kaynakyayinlari.com)

hadi hayırlısı

o kütüphanenin büyüklüğüne göre değişir tahminimce, ama genelde güncel oluyorlar. son bir yılda çıkanlar her yerde olmasa da bi önceki yılın kitapları bulunuyor

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…