Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yok yok elden çıkarmıyorum, herşeyimi paylaşırım ama kitaplarımı asla Başka ellerde heba oluyor kitaplarım birini vermiştim zamanında, sayfaları katlamış öyle okumuş, delirdim
Okuduklarımı kolileyip bodruma indirtiyorum babama, evlenirsem eğer evimin bir odasını tamamen tavana kadar kitaplık yapacağım, kitaplığımdakilerin çoğu aldığım ama son zamanlarda yoğun çalıştığımdan okuyamadıklarım

merhaba bilge limon nasılsın?

öksürüyorum kısaca sörüm ya :) gece gündüz okulda her yerde

sen nasılsın ?

ben hiç kitap biriktirmedim ünideyken aldığım kitapları abime verip geldim. Niyeyse kitaplık oluşturmadım hiç bir zaman.

ama artık saklayacağım. Yakın bi arkadşım ev aldı ve bi odayı kitaplara göre döşedi upupuzun bir kitaplığı var kapaklı (tozlanmasın diye) koltuklar her şey kitaplara göre bayıldım zengin olursam bir gün

bende zengın olursam 15 tane kıtaplık alıcam ve 3 duvarıda kıtaplığa boyayacağım

Son düzenleme:

5 Haziran 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'nü bitirdi. Marmara Üniversitesi Ortadoğu ve İslam Ülkeleri Enstitüsü Sosyoloji Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yayınlanmakta ve bazı televizyon kanallarında edebiyat-sohbet türünde programlar sunmaktadır. Ayrıca, yayımlanmış beş adet kitabının yanı sıra Uzak İhtimal filminin de senaristlerindendir.

Televizyon programları: Meksika Sınırı, Kafa Dengi

Radyo programı: Düş Vakitleri

Eserleri: Bir Adam Girdi Şehre Koşarak, Kraliçenin Pireleri, Hayal Meyal, Kekeme Çocuklar Korosu, Ve Sen Kuş Olur Gidersin

(wikipedia.org)

Son düzenleme:
bende katılım aranıza uzun zamandır güzel cümleler kuramıyorum iyi gelir bana da kitabım DÜNYAYA HÜKMEDEN SULTAN KANUNİ-TALHA UĞURLUEL 240 sayfa hadi ban kolay gelsin.

Hayatımın şarkılarındandır, çok severim...Birlikte dinleyelim mi ?
[video=youtube;bxINZK_MXE4]http://www.youtube.com/watch?v=bxINZK_MXE4[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…