Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sebep? liste de adımın olmayışı da bundan demek ? enteresan. karıştırmak dmek ne demek ayrıca? ne karışıyor ki? okuyp gününde de btrdim demek neyi neye karıştrmak oluyor acaba?
bir bildiri msjı bile atmadan oluşturulan yeni listeye adımı yazmaman,( ki kaçkere bnm adımı da listeye yaz diye belirtmişim) kuralları belirtirken böyle birşeyden asla bahsetmemen, sna okumak istediğimi belirttiğimde yine yorum yapmadan 2 hafta süre veriyorum diye belirttikten sonra yanlış anlama diyerek 2 3 cümle sıralamanla nekadar yanlış yaptığını umarım farkedersin !!

canım benım hemen yanlış anlama benı.
evet sana gün verdım,daha sonra kutsal kitabı karıştırmak doğru gelmedı bana
o yüzden adını listeye yazmadım, sen gelıp rapor verınce söyleyecektım sana ve söyledım zaten .

ayrıca , sen belırttıkten sonra ben sadece 1 kere lıste yaptım
bu defalarca yapılan bir liste değil...
cidden alınma ...istediğin romanla veya kıtapla gelebılırsın alırım listeye , neden almayayım
ama kutsal kitap , bu durumlardan ayrı tutulmalı.

Son düzenleme:
BtRt , evet sana özel mesajla bıldırmem lazımdı
düşünemedim kusura bakma.

rapor verdığın zaman söylerım dıye düşünmüştüm, tekrar kusura bakma.

BtRt, gerçekten yanlış anlama çünkü ben de aynı şeyi düşünüyorum. Şu şekilde açıklayayım; biz burada, roman vb. şeyler okuyoruz. Okuduğumuz kitaplardan, yazarlarından söz ediyoruz hatta kitaptan beğendiğimiz cümleleri, paragrafları paylaşıyoruz burada. Yeri geldikçe, kitap karakteriyle ilgili geyiklerimiz bile oluyor. Görmüşsündür sen de.

Kuran'ı Kerim, kutsal kitabımız olduğu için bu konunun dışında tutulmalı bence de ama roman vb. bir tür okuduğun zaman tabi ki katılabilirsin bize.

Son düzenleme:
Merhaba eey okurlar
Kitabı bu akşam bitiriyorum...
Yine içecekler benden, iyi okumalar...

en az 15 gün sürmez bir kitabı bitirmem ama genellikle en çok okunanları okumaya çalışırım fakat Katre i matem ilerlemiyor ya methinide çok duymuştum.Sevmedim deyipte bırakmamda öyle ya da böyle bitecek işte...

hoşgeldin
aynen, bende aynı şeyi yapıyor, mecuren bitirmeye çalışıyorum :)
sürekli okuyorsan ve 2 günde bir rapor verırım dıyorsan
listeye yzılmak ister mısın?

çok sevinirim böylelikle sistemli okumuş olurum fakat benim 15 aylık bebeğim var aksatabilirim 2 gün 4 gün olabilir ama muhakkak girerim bu yüzden size bırakıyorum adımı listeye yazıp yazmamanızı.

50 sayfam kaldı
Ben gidiyorum
Yeni kitabımı seçince yazarım
kız, senın süren vardı daha, ne çabuk bitiridin yahu
çok sevinirim böylelikle sistemli okumuş olurum fakat benim 15 aylık bebeğim var aksatabilirim 2 gün 4 gün olabilir ama muhakkak girerim bu yüzden size bırakıyorum adımı listeye yazıp yazmamanızı.

tamam canım, yazıyorum lısteye :) bebişin olduğundan dolayı 3-4 günde bir bile olsa gelebılırsın.
hangı kıtabı okuyorsun ve kaç sayfalık bir kitap olduğunu söylersen
sana belırlı bır süre verırım

Bir gün 5te uyandım gece...
Uyku tutmadı 100 sayfa kadar okudum
Kitap aşkı başka tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…