1,5 cüz daha.........
sebep? liste de adımın olmayışı da bundan demek ? enteresan. karıştırmak dmek ne demek ayrıca? ne karışıyor ki? okuyp gününde de btrdim demek neyi neye karıştrmak oluyor acaba?
bir bildiri msjı bile atmadan oluşturulan yeni listeye adımı yazmaman,( ki kaçkere bnm adımı da listeye yaz diye belirtmişim) kuralları belirtirken böyle birşeyden asla bahsetmemen, sna okumak istediğimi belirttiğimde yine yorum yapmadan 2 hafta süre veriyorum diye belirttikten sonra yanlış anlama diyerek 2 3 cümle sıralamanla nekadar yanlış yaptığını umarım farkedersin !!
sebep? liste de adımın olmayışı da bundan demek ? enteresan. karıştırmak dmek ne demek ayrıca? ne karışıyor ki? okuyp gününde de btrdim demek neyi neye karıştrmak oluyor acaba?
bir bildiri msjı bile atmadan oluşturulan yeni listeye adımı yazmaman,( ki kaçkere bnm adımı da listeye yaz diye belirtmişim) kuralları belirtirken böyle birşeyden asla bahsetmemen, sna okumak istediğimi belirttiğimde yine yorum yapmadan 2 hafta süre veriyorum diye belirttikten sonra yanlış anlama diyerek 2 3 cümle sıralamanla nekadar yanlış yaptığını umarım farkedersin !!
Merhaba eey okurlar
Kitabı bu akşam bitiriyorum...
Yine içecekler benden, iyi okumalar...
en az 15 gün sürmez bir kitabı bitirmem ama genellikle en çok okunanları okumaya çalışırım fakat Katre i matem ilerlemiyor ya methinide çok duymuştum.Sevmedim deyipte bırakmamda öyle ya da böyle bitecek işte...
kız, senın süren vardı daha, ne çabuk bitiridin yahu50 sayfam kaldı
Ben gidiyorum
Yeni kitabımı seçince yazarım
çok sevinirim böylelikle sistemli okumuş olurum fakat benim 15 aylık bebeğim var aksatabilirim 2 gün 4 gün olabilir ama muhakkak girerim bu yüzden size bırakıyorum adımı listeye yazıp yazmamanızı.
peki; Katre i Matem i okuyorum 519 sayfalık bir cep kitabı
Bir gün 5te uyandım gece...
Uyku tutmadı 100 sayfa kadar okudum
Kitap aşkı başka tabii
yoksa sana yanlışlıkla fazla süre falan mı verdim
ben baktım süre listene, daha 1 buçuk haftaya yakın süren var
2 hafta verdiydin,
1 hafta geçti iştee
hadi bakalım
öyle olsun
bitirince rapor beklerız ok :)
Tamam 1-2 güne biter zaten...
Yani inşalah
Sen ne okuyorsun, durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?