Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Şu saat oldu ben hala birşeyler okuyamadım.

Migrenim yine şiddetlendi bugün,az dinleneyim belki okuyabilirim ama buna rağmen yine kitap aldım o da ayrı konu.

Bende geldiiiimmm
En son bitirdiğim kitap: P.C. Cast & Kristin Cast - Seçilmiş
Bugün başlayacağım kitap: Hande Altaylı - Kahperengi , Sayfa Sayısı: 324

Bende geldiiiimmm
En son bitirdiğim kitap: P.C. Cast & Kristin Cast - Seçilmiş
Bugün başlayacağım kitap: Hande Altaylı - Kahperengi , Sayfa Sayısı: 324

hoşgeldın :) kuralları bılıyor musun?
tam zamanında yetiştin bırazdan liste yapacagım

listeye yazılmak istiyor musun?

2 günde bir uğrayıp rapor vereceksın ve sayfa sayına göre gün belırlenecek

okuyucular bırazdan lısteyı hazırlamaya başlayacağım, bilgi vermeyen arkadaşlarımız varsa versınler
1,5 saate kadar hazır olur.

Kolay gelsin Sörcüm. :)
Benim de notlarım açıklandı, şimdi keyifle kahvemi alıp kitabımı okumaya başlayabilirim. :)
İyi günler herkese..

Kolay gelsin Sörcüm. :)
Benim de notlarım açıklandı, şimdi keyifle kahvemi alıp kitabımı okumaya başlayabilirim. :)
İyi günler herkese..
ne güzel :) ıyı okumalar :)

liste hazırlamak zor iş o zaman ben bıraz daha uzatayım saatı ok? bugün muhakkak bilgi ver

Şu saat oldu ben hala birşeyler okuyamadım.

Migrenim yine şiddetlendi bugün,az dinleneyim belki okuyabilirim ama buna rağmen yine kitap aldım o da ayrı konu.
Allah şifa versin. Geçmiş olsun. Migrenden nefret ediyorum. İnsan değil kitap okumak, nefes almakta bile zorlanıyor.

hoşgeldın :) kuralları bılıyor musun?
tam zamanında yetiştin bırazdan liste yapacagım

listeye yazılmak istiyor musun?

2 günde bir uğrayıp rapor vereceksın ve sayfa sayına göre gün belırlenecek

İlk sayfayı okudum dediğin gibi 2 günde bir bilgi veriyorum kitapta kaçıncı sayfadayım sanırım onu söylüyorum ?
Listeyede yazıliiim

Surrender olmaz öyle ya erteleme benim yüzümden:/ Kitap ince bi kitaptı, yeni bitirdiğim kadar filandı. Tahmini 160 sayfa filan. Sen yine 6 gün filan ver bana.

Son düzenleme:
İlk sayfayı okudum dediğin gibi 2 günde bir bilgi veriyorum kitapta kaçıncı sayfadayım sanırım onu söylüyorum ?
Listeyede yazıliiim

evet canım:) istersen okumakta oldugun kitaptan bir şeyler de paylaşabiliyorsun, sevdığın kısımları mesela :)
sayfa sayısına göre gün verıyorum ben :)

sanırım 324 sayfalık bir kitap, 2.5 hafta verıyorum sana canım :)

hoşgeldın okuyucu mathilda11

Olmaz öyle ya erteleme benim yüzümden:/ Kitap ince bi kitaptı, yeni bitirdiğim kadar filandı. Tahmini 160 sayfa filan. Sen yine 6 gün filan ver bana.

olsun önemli değil :) kitabın ismini biliyorsan netten de bakabılırım :)
ok. 6 gün verıyorum sana

ayrıca, benım yüzümden ne demek? sende bizim okuyucu arkadaşımızsın

Son düzenleme:
olsun önemli değil :) kitabın ismini biliyorsan netten de bakabılırım :)
ok. 6 gün verıyorum sana

Teşekkür ederim okuyucu arkadaşım:)) 6 gün ideal. Kitap Aziz Nesin'in ''İstanbul'un Halleri'' kitabı.

Başlangıç için sayfa sayısı az kitapları tercih ediyorum ki 'kendime bak tekrar kazandın kitap okuma alışkanlığını' diyebilmek için Hemde İngilizce kursu ve sınav koşuşturmacası sebebiyle:/

Son düzenleme:

Ayy çok sevdim bu topiği ben
2.5 hafta tamam çok güzel
Bugün başlıyorum kitaba bu sene okyacağım 4. kitabım olacak herkese bool kitaplı bir sene diliyorumm

:) ilk kuralım şu : art arda kalın kitaplar okumak, sıkar insanı...bir ince bir kalın..ben mesela 500 küsürlük kıtabımdan sonra, çok daha ince bir kitap okumayı düşünüyorum.kendi kendımı harekete geçırmemın en önemli faktörü bu :) size de önerırım okuyucular
Ayy çok sevdim bu topiği ben
2.5 hafta tamam çok güzel
Bugün başlıyorum kitaba bu sene okyacağım 4. kitabım olacak herkese bool kitaplı bir sene diliyorumm

evet, hepımızın okuma aşkı çoğalsın ve bol bol okuyalım

Bende katılmak istiyorum ama nasıl oluyor şuan tatilde olduğum için rahatım her listeye girme gibi bir zorunluluk var mı? Bide bu listeler kaç günde bir yenileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…