Kitap okuyamiyorum eski güzelliğim kalmadi

Kardeşim dışardan okuyor 2 sene sonra aklı başına gelecek kilo aldım

Arkadaşım, şimdi biz senle dalga geçsek mune gelip dalga geçmek yasak diyecek bize kızacak. Ama sen bizle dalga geçiyon gibi geldi, o iş nasıl olcak?

Ayder Yaylası Rize'de ama abaküsle de sayı saymak çok zevkli bence. Bu arada pembe renkli çiçekleri sevmiyoruz.

Geçen bakkaldan biskrem aldım, yoğurtlu olanından. Sonra beyaz saraya gittim ve dedim ki: neden çoraplarımın tekini bulamıyorum. Çorabımın tekini bulamıyorum, ayağım güzel değil. İntihar edeceğim, ablam olmaz diyor.

Sabah beri çay içmemeye direnmişim başım çatlıyor.
Şimdi günün ilk çayını içiyorum, midem başım gözüm allak bullak olmuş; sağlıklı yaşam diye öğürtülerin eşiğinden geçiyorum. Konuna yazayım dedim. Canım çok sıkılıyo çünkü.

Eski konularına şöyle bi baktım da 11. Katın balkonundan atlayasım var

Arkadaş bu ne,eski konulara baktım da
Yanınızda yörenizde insan yok mu sana bir el atsınlar.

Önce konuyu anlamaya çalıştım, kitap&güzellik bağını kuramadım. Yorumlardan çıkarayım dedim, daha da çıkmaza girdim. Bir yorum eski konularını okumamızı tavsiye etmiş, ben en iyisi gidip karıştırayım eski konuları umarım iyice kaybetmem kendimi.

Nehir sen ne içiyorsun ne yiyorsun söyleyiver de uzak duralim,çocuklarımızı da uzak tutalım. Bu nedir yani? Abuk sabuk manasız kel alaka her konun. Dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun anlamadık ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…