Kitap Okuyamıyorum

ninehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
76
33
3
İyi geceler arkadaşlar
Ben gençken hep laptop dizimde boynu bükerek geçirdiğim için şu an boynumu fazla süre eğemiyorum. Kulağım uğuldamaya başlıyor. Kalın bi kitap okuyacağım üstünü çizerek diyelim, boynum ağrıyor, kulağım vun vunlamaya başlıyor. Kitaplar da ağır, havada fazla tutamıyorum. Kitapları göz hizamda dikey tutmak için ne kullanabilirim?

O kadar da düşündüm ama,
buna bir çözüm olduğunu sanmıyorum.
Geçmiş olsun, hemen geçer inşaallah boynunun ağrısı..

kitap tutacakları var internetten bakabilirsiniz belki işinize yarar
ben genelde yatarak okurum yan yatıp okuduğum sayfanın olduğu bölümü dikey tutarım kitabın kalanı yatağın üstünde :)

vertigonuz ya da boyun fıtığınız olabılır doktora gıdın.... şu tuvalleri koydukları ressam panosuna koysanız...???

İyi geceler arkadaşlar
Ben gençken hep laptop dizimde boynu bükerek geçirdiğim için şu an boynumu fazla süre eğemiyorum. Kulağım uğuldamaya başlıyor. Kalın bi kitap okuyacağım üstünü çizerek diyelim, boynum ağrıyor, kulağım vun vunlamaya başlıyor. Kitaplar da ağır, havada fazla tutamıyorum. Kitapları göz hizamda dikey tutmak için ne kullanabilirim?

Oncelikle boynunu bir doktora goster, kitap icinde audio olanlari var yani dinlemeli kitaplar onlardan alabilirsin, yada kitap okumak icin yapilmis ekrani goze zarar vermeyen okuma tabletleri var incecik ve hafif icine yuzlerce kitap (e-book) indirip okuyabilirsin.

Back
X