- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Bana kitap önerisinde bulunur musunuz ? Okurken sıkılmamak ve merak uyandıracak kitap olsun istiyorum. Bı de Meyra diye bi kitap var onu okuyan var mı aranızda merak ediyorum nasıl bı kitap
Elveda NayinoBana kitap önerisinde bulunur musunuz ? Okurken sıkılmamak ve merak uyandıracak kitap olsun istiyorum. Bı de Meyra diye bi kitap var onu okuyan var mı aranızda merak ediyorum nasıl bı kitap
Ben kullanıyorum. Ücretsiz bir uygulama var, kaldığın yeri isaretleyebiliyorsun. Bir dahaki açtığında o sayfadan açıyor. İstersen indirerek kitabı, istersen indirmeden okuyabiliyorsun.Ücretsiz e kitap kullanan var mı acaba
Ucurtma avcisini begenerek okudum. Sonra yazarin bin muhtesem gunesine basladim. Ancak yuregim dayanmadi. Yarida biraktim. Sanirim okuyamayacagim da.Sanirim en iyi fiyatlari kitapyurdu.com da bulabilirsiniz.kitap onerisi de ucurtma avcisini tavsiye edebilirim,hem cok surukleyici,hem duygusal bir kitap.Aglama olasiliginiz oldukca kuvvetli.Ayni yazarin bin muhtesem gunes kitabida cok guzelmis henuz okumadim ama listemde.
O kadar mi duygusal?ben internetten bir kac sayfasini indirip goz attim guzel bir kitaba benziyor.suan okudugum kisisel gelisim kitabi beni biraz baydi yavas ilerliyorum,baslayamadim henuz.Bitirir bitirmez hemen baslarim,peki sizin onebileceginiz kitap varmi?bu arada seker portakalini okudunuz mu?cocuklugumun kitabidir,tekrar okuyacagim bende.Ucurtma avcisini begenerek okudum. Sonra yazarin bin muhtesem gunesine basladim. Ancak yuregim dayanmadi. Yarida biraktim. Sanirim okuyamayacagim da.
Seker portakali da huzunlu ancak okunabilwcek kivamda. Bin muhtesem gunese yuregim dayanmadi benim.O kadar mi duygusal?ben internetten bir kac sayfasini indirip goz attim guzel bir kitaba benziyor.suan okudugum kisisel gelisim kitabi beni biraz baydi yavas ilerliyorum,baslayamadim henuz.Bitirir bitirmez hemen baslarim,peki sizin onebileceginiz kitap varmi?bu arada seker portakalini okudunuz mu?cocuklugumun kitabidir,tekrar okuyacagim bende.
E kitap oku indirdim çok fazla güncel yok oradaVarsa ben de önerileri almak isterim.
Uygulama adı paylaşabilir misinizBen kullanıyorum. Ücretsiz bir uygulama var, kaldığın yeri isaretleyebiliyorsun. Bir dahaki açtığında o sayfadan açıyor. İstersen indirerek kitabı, istersen indirmeden okuyabiliyorsun.
Teşekkür ederimE kitap oku indirdim çok fazla güncel yok orada
Klasikler ve okuduklarım var
E kitap oku. Lacivert kitaplar var uygulama resminde. İnşallah beğenirsiniz. Not alma kısımları, okurken çeşitli bölümlere gitme gibi avantajları da var.Uygulama adı paylaşabilir misiniz
Evet bende onu kullanıyorum çok yeni kitaplar bulunmuyor klasikler daha çok. Teşekkür ederimE kitap oku. Lacivert kitaplar var uygulama resminde. İnşallah beğenirsiniz. Not alma kısımları, okurken çeşitli bölümlere gitme gibi avantajları da var.
Bir de beğendiğiniz kitap varsa onun adını yazıp yanına PDF yazın, nette kitabı bulma olasılığınız var, çok yeni değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?