Kitap önerisi

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
merhaba arkadaşlar 3 aylık bir kızım var onu büyütürken okuyabileceğim yararlı kitap tavsiyeleriniz nelerdir acaba?

Merhaba :KK39: okul öncesi öğretmeniyim. Şermin çarkacı ve adem güneş kitaplarını tavsiye ederim

Teşekkür ederim araştırcağım
Bebeginiz simdi buyumustur ama adem gunes yapisik cocuk nasil yetistirilir onu ogretiyor.sermin cakracida hem guzel oyun fikirleri hem anneye bak yalniz degilsin istersen yapabilirsin enerjisi veriyor ama her ikisininde kitaplarinin cocugunuzun motor gelisimine,ozguven kazanma becerilerine yada psikolojik gelisimine herhangi bir katkisi yok.ozellikle motor gelisimini ozge selcuk bozkurtun cocuhumla evdeyim kitabindan takip edebilirsiniz.bebeginizin atak donemlerini harika haftalar kitabindan veya wonderweeks uygulamasindan takip edebilirsiniz.montessori etkinliklerini pinteresten 5.ay 6.ay montessori etkinlikleri v.s. yazip aratarak ayina uygun etkinlikler bulabilirsiniz.yine dogumdan itibaren montessori kitabida size yol gosterir.ek gida oncesi blw nin kitabini edinebilir blw uygulamasaniz bile ayina uygun gidalarin takibini ordaki listelerden yapabilirsiniz.
Uyku egitimi icin mahallenin en mutlu bebeginin uyku duzeni veya herhanhi baska.bir kitaptan 4.aydan sonrasi icin artik yardim da alarak uyku egitimine baslayabilirsiniz..
Mahallenin en mutlu bebegi
Butun beyinli cocuk
Bagirmadan cocuk egitimi
Gibi kitaplarla sizde cocugunuzun kisisel gelisimi konusunda kendinizi yetistirip farkli acilardan bakabilirsiniz

Bütün beyinli çocuk kitabını okudum ve tartışmalara sebep olan bir kitap ve hatta yazarını psikologlar derneğinden atıyorlardı sanırım öyle hatırlıyorum:) arkadaşım çocuğunu doğum süreci de dahil adem güneş kitaplarından faydalanarak büyütüyor ve çok memnun. Nermin şarkıcı da eğlenceli .Benim için gülen anne her şeyden önemli. Montessori, bank street, waldorf gibi yaklaşımlar var ve gerçekten çocuğa özgüven vererek kendini gerçekleştirmesini sağlıyor .bununla ilgili direkt kitaplar var ve fiyatlari 12 tl civarı yani uygun.

Back
X