• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap önerisi

Heba

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
13
Selam kızlarr😊 Kitap okuma alışkanlığım olsun istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuduğunuz bunu muhakkak oku dediğiniz kitap öneriniz var mı? Benim önerim Doğan Cüceloğlu Yetişkin Çocuklar...Bu kitabı okurken hayatımın içinden bir sürü örnek bulmuştum. Önerilerinizi bekliyorum ❤

Cemil Süleyman - Siyah Gözler
Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Hep o Şarkı
Favorim bunlar 😻 ben bu şekilde edebi dilde yazılmış eserleri seviyorum. Özellikle eski dönemin aşk hikayeleri beni çok etkiliyor. Hele bunları küçükken okumuştum şimdi okusam daha da bir bayılırım. Malum günümüzde yaşanan aşklar ile o dönemki aşklar ve kavuşamama çok çok farklı...

Victor Hugo Sefiller de çok güzel ama okurken baya üzmüştü beni

Çok güzel kitaplar var.Kristin Hannah_mucizeler yağarken
Khaled Hosseini -uçurtma avcısı
Kristin Hannah _ gümüş göz yaşları
Kristin Hannah _büyülü fırtına
Honore de Balzac _vadideki Zambak
Laurent Gounelle _Tanri daima tebdil-i kıyafet gezer
İrvin Yalom_Ölüm kalım meselesi
Şuan aklıma gelenler..

Cemil Süleyman - Siyah Gözler
Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Hep o Şarkı
Favorim bunlar 😻 ben bu şekilde edebi dilde yazılmış eserleri seviyorum. Özellikle eski dönemin aşk hikayeleri beni çok etkiliyor. Hele bunları küçükken okumuştum şimdi okusam daha da bir bayılırım. Malum günümüzde yaşanan aşklar ile o dönemki aşklar ve kavuşamama çok çok farklı..

Livaneli hastasıyım. Tüm kitaplarını okuyabilirsin.
Sabahattin Ali çok severim.
Dostosyesvki kolay okunuyo.

Okurken ağladığım ték kitaptı
Kızına bakabilmek için dişini çektiren kadın baya mentalimi bozmuştu bir de yaşım küçükken okumuştum 🙁 bazı romanlar cidden insanı alıp götürüyor ya.

Kızına bakabilmek için dişini çektiren kadın baya mentalimi bozmuştu bir de yaşım küçükken okumuştum 🙁 bazı romanlar cidden insanı alıp götürüyor ya.
Ben de çok eskiden okumuştum çok hatırlamıyorum ama şimdi kitap okumaya başlayacağım, okuduğum kitapları burada konuşmayı çok isterim

Kütüphaneye gideyim önerilen kitaplardan birini alırım o zaman da konu açacağım okuyan yada okumak isteyenler olursa kitaplarla ilgili konuşuruz 😊

Olur konuşuruz 😻 ben edebi dilde yazılmış romanları seviyorum. İçinde bolca betimlemeler olacak. Dünya klasikleri ve Türk edebiyatı romanları candır. Çok sade ve düz anlatılan eserler ilgimi pek çekmiyor. Yıllar önce çok okurdum ama ailem "anca kitap okuyorsun" gibisinden çok gereksiz bir şekilde eleştirmişti. Ben de tabi ergenlik asiliği onlar öyle deyince okumayı bırakmıştım. Çok pişmanım keşke okumaya devam etseydim.

Olur konuşuruz 😻 ben edebi dilde yazılmış romanları seviyorum. İçinde bolca betimlemeler olacak. Dünya klasikleri ve Türk edebiyatı romanları candır. Çok sade ve düz anlatılan eserler ilgimi pek çekmiyor. Yıllar önce çok okurdum ama ailem "anca kitap okuyorsun" gibisinden çok gereksiz bir şekilde eleştirmişti. Ben de tabi ergenlik asiliği onlar öyle deyince okumayı bırakmıştım. Çok pişmanım keşke okumaya devam etseydim.
Hiçbir şey için geç değil şimdi başla okumaya buradan kitap sohbetleri yaparız 😊

Ben Doğan Cüceloğlu kitapları okudum, 15 yıldır kitap okumayı bıraktım yaş 35 yolun yarısı eder😊 Bundan sonra başlayacağım okumaya 😊

Ben Doğan Cüceloğlu kitapları okudum, 15 yıldır kitap okumayı bıraktım yaş 35 yolun yarısı eder😊 Bundan sonra başlayacağım okumaya 😊
Gayet genç yaşlardayız o şekilde düşünmeyin. Okuyalım konuşalım güzel olur

Çok güzel kitaplar var.Kristin Hannah_mucizeler yağarken
Khaled Hosseini -uçurtma avcısı
Kristin Hannah _ gümüş göz yaşları
Kristin Hannah _büyülü fırtına
Honore de Balzac _vadideki Zambak
Laurent Gounelle _Tanri daima tebdil-i kıyafet gezer
İrvin Yalom_Ölüm kalım meselesi
Şuan aklıma gelenler..
Kristin Hannah benim de favori yazarım
Bülbül ve Dört Rüzgar en sevdiklerim

Siz kaç yaşındasınız
26
İnanın yaş değil enerji önemli
Yaşama hevesi enerjisi kalmamış genç yaşında hiçbir şey yapmayan insanlar da var. Her yaşını dolu dolu yaşayanlar da var. O şekilde düşünmemek lazım

26
İnanın yaş değil enerji önemli
Yaşama hevesi enerjisi kalmamış genç yaşında hiçbir şey yapmayan insanlar da var. Her yaşını dolu dolu yaşayanlar da var. O şekilde düşünmemek lazım
Öyle sağlık olsun insanın sağlığı yerinde oldu mu hayatta güzelleşiyor

Aliskanlik haline gelsin istiyorsaniz belki heycan verici surukleyici seyler ilginizi cekebilir. Daha sonra araya dili daha agir , edebi yonu yuksek kitaplar ekleyerek devam edebilirsiniz.
  • Arif Ergin - Tekvin ve Gizlenen kitaplari cok guzel . Hem Istanbul da hemde cok guzel tarihi bilgiler iceriyor.
  • Katherine Neville- Sekiz , benim okudugum en guzel surukleyici kitaplardandi.
  • Tess Geritssen kitaplari da baya surukleyici ve bazen korkutucu olabiliyor .

Aliskanlik haline gelsin istiyorsaniz belki heycan verici surukleyici seyler ilginizi cekebilir. Daha sonra araya dili daha agir , edebi yonu yuksek kitaplar ekleyerek devam edebilirsiniz.
  • Arif Ergin - Tekvin ve Gizlenen kitaplari cok guzel . Hem Istanbul da hemde cok guzel tarihi bilgiler iceriyor.
  • Katherine Neville- Sekiz , benim okudugum en guzel surukleyici kitaplardandi.
  • Tess Geritssen kitaplari da baya surukleyici ve bazen korkutucu olabiliyor .
Benim ruhsal bazı problemlerim var herşeyi çok derinden yaşıyorum bana İyi gelebilecek beni pozitif yükleyecek beni hayata bağlayacak kitaplar olması lazım, Zülfü livaneli kulağa hoş geliyor önerdiğiniz Sekiz kitabı da olabilir

Back
X