- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.581
Parafili... Ne güzel bir isim bulmuş yazar.Jane Casey - Parafili
Aslında çeviride verilmiş bu isim. Orjinal ismi The Stranger You Know, Tanıdık Yabancı mı olurmuş ki acaba:)Parafili... Ne güzel bir isim bulmuş yazar.
Sapiens.. Sırada bekleyen kitaplarımdan birisi. Okumuş birinin yorumunu çok merak ediyordum. Akıcılığı nasıl?
merhaba..sapiens' i okudum ben de. Gayet akıcı bir kitap. Bilimsel verileri bile anlayacağımız tarzda yorumlamış yazar. Lakin tüfek, mikrop ve çelik kitabı yazar için başlangıç noktası olsa gerek diye düşünüyorum. Bu ünlü eserin henüz bir kısmını okudum ama kitapta geçen pek çok tema sapiens içerisinde yer alıyor. Tabi günümüze atıfta bulunmuş bu sırada. Neden ve aslında ne için olduğunun altını çiziyor. Bir miktar taraflı da buldum kendisini bazı alanlardan. Yine de merak ettirmesi açısından güzel, farklı kaynak arayışına itiyor sizi ister istemez.
Kitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama aklım hala alamadıklarımda acaba bu şekilde yanlış mı yapıyorum kitapları okuyup bitirdikçe tek tek almak mı daha iyi olur yoksa biriktirmek mi siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? Her aradığım kitabı kitapçıda bulamıyorum bazen gezmeye de üşenince internetten söyleyip kargo parası vermişken toplu alıyorum
Evet kitap bitti ,beğendim...kemal tahir e çok yakın oykulemesiAras in Sesi -Murat Taş bu kitaba başlayacağım inşallah.keyifli pazarlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?