• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba arkadaşlar :KK200: Yaklaşık 1 haftadır yoktum sanırım .. Biraz karışık bir haftaydı benim için. Aklıma takılan ve beni düşündüren bir sürü şey vardı ve dershanem vardı her gün :( Bu yüzden rahat rahat kitap okuyamadım.. Ama şuan çok daha iyiyim mesela seneye hangi dershaneye gidiceğim kesinleşti ve bu beni acayip rahatlattı :KK48:

-- Portobello Cadısı'nda son 50 sayfam kaldıı..

Kubrick cekmis filmi begenen de cok ama kitaptan sonra ben sevmemistim. En az kitabi kadar guzel olan film ise KOKU'dur. Izlemediysen mutlaka aklinda bulunsun. :KK66:

Kitabima ne ciltle ne kalemle hicbir sekilde mudahale etmiyorum ben de. Orjinali gibi dursunlar. Zaten bekleyen kitap her halukarda sarariyor. Oy kiyamam onlara ben minnoslarim yaaa.

Konusu ve ele alis sekli, kotu de olsa bir insani manipule etme fikri acisindan guzel ve degerli bulmustum ben.

bence de. Bir kac ay icinde ben de kutuphane yaptiriyorum herkese duyuracagim . :halay::KK71:gerci ben sizin gununuzde degilim o kisma da girmek lazim dime.
yaptır kitaplığını bi güzellik düşünürüz sana da
Yaşar Kemal'in okuduğum bir röportajında neden İnce Memed'de hep doğa tasviri yapıyorsunuz bölüm başlarında diye bir soru vardı. Kapitalizm gelip Çukurova'yı bozmadan önce nasıl bir yerdi anlatmak istedim diye cevaplamıştı.
Allah rahmet eylesin.
okuduğum tüm kitaplarında o şekilde dopa tasviriyle başlamış bölümlere
İyi ki de öyle yapmış, o yöreye gitme imkanım olmadı hiç ama eminim oralar da artık anlattığından çook farklıdır...

Back
X