• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydn hatunlar:) uyanali çok oldu ama yataktan resmi çikişimi yeni yaptim sayilir:)

Dün kendime 200 sayfa ince memed hedefi koymuşyum başardim:) ince memed 3 309. Sayfadayım:) bugünde kendime 200 sayfa hedefi koyuyorum ince memed 4 ü de hafta içi bitirmeyi başarabilirsem:) kendi aćimdan süper olcak:)

Benim biraz daha var planlara göre. ama yaş 28 oldu artık istiyorum bakalım :-)
Beninde 30 olmama az kaldi. Olmadikca insan strese giriyor ister istemez keske bende erken baslasaydim diyordum hep borc harc erteledik ama nasip isi. Ben daha oncede hamile kalmistim ama dustu nasip degilmis insallah bu seferkini bize bagislar Rabbim.

Beninde 30 olmama az kaldi. Olmadikca insan strese giriyor ister istemez keske bende erken baslasaydim diyordum hep borc harc erteledik ama nasip isi. Ben daha oncede hamile kalmistim ama dustu nasip degilmis insallah bu seferkini bize bagislar Rabbim.

İşte bizim de öyle bişeyler iş borç ev falan daha erteliyoruz. Bakalım ne olacak. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. :)

Ben de her yazardan en aZından bir kitap olsun okumaya çalışıyorum. Atlıyoruz çoğu zaman klasik türk edebiyatını.

Benim bir arkadaşım var. O da her ayını bir yazara ayırıyor. Aziz Nesin okudu mesela geçenlerde

Ne kadarlık şimdi? Yeni mi?

Benim bir arkadaşım var. O da her ayını bir yazara ayırıyor. Aziz Nesin okudu mesela geçenlerde

Ne kadarlık şimdi? Yeni mi?
Yeni tatlim daha bugun test yaptim :KK48: carsamba kan vericem kismetse.bata 3 gun var umidim yoktu ama 2. Cizgiyi gordum cok sukur
20170305_085525.webp

Benim bitmeyen hediyelerimi de özlemişsinizdir diye düşündüm :KK45:
Canım @The Black Pearl cüm beni çooook mutlu etti
Çarşamba geldi hediyem, can sıkıcı günümün ardından ilaç gibi geldi
Çok teşekkür ediyorum :KK200:

Eki Görüntüle 1961647 Eki Görüntüle 1961649
Seni mutlu etmesine coook sevindim canim. Keyifle oku, iki hediyen daha gelmis onlari da keyifle oku :KK200:
iş yerimiz sıkıntılı baya müdür sıkıntısı :KK43:
Insallah rahatlarsin canim ya cok da kafaya takmamaya caliso_O
Selam kızlar :KK51:

Ellerinize sağlık kuzular kalinkaselin kalinkaselin _asmunikal_ _asmunikal_ :KK200:

Herkese teşekkür ederim. 2 ayda 23 kitap hiçte fena değil sanırım :nazar: :KK51:

@_meLinDa_ klasiklerin harika duruyor :KK200::KK200: Banada gelir belki bir kaç tane :işsiz:
2 ayda 23 kitap:rolleyes::KK9:
Toplu rica mesaji:)

Rica.ederim kizlar ama bu ay genel anlamda okudugumuz kitap sayimiz azalmış... Ben bu ay kendime hiz vermeye karar verdim:) aksam bi okunacaklar listesi çikarip paylasirim:)
Ben de cok seviyorum ya liste yapmayi. Ama hic uymuyorum:KK53:
sadece kitap alışverişi ödemem var desem:KK45:özel başka hiç harcamam yok kitap alımına başladığım ay tesadüfen diğer ödemelerim bitti. makyaj kıyafet (nadir olarak kredi kartıyla alırım) ve yemek harcamalarımı kesinlikle kredi kartından geçirmem. nakitim varsa alırım. aylık 200 tl ödemem var çok nadir 300 olur kredi kartı limitim 1000 lira:KK70:temmuza kadar ödemem var. avukat maaşı da almıyorum:KK70: asgari ücretlen geçiniyorum:KK61:
Hic kiskanmadimmm:KK47::KK48:

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız ?
Çok özledim ,burayı ,sizleri ve okumayı...
Rabbime çok şükür biraz olsun sorunlarımı hallettim ,En azından hiç birşey düşünemeyecek kadar hirpalamayacak boyuta getirdim.hayatın zor olduğunu biliyordum da ama hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim kendimi ... ben okumayı bıraktım ,çocuklarimda bıraktılar .Hemen okumaya başlamam lazım tabii sizin kadar çok okuyamasamda...
Biraz da olsun rahatlamana sevindim canim. Tamamen kurtulursun insallah en kisa zamanda:KK200:

Benim bir suru alintim vardi daha yapacak ama tablet beni cildirtti. Bir sey yaziyorum imlec kendi kafasina gore baska yerlere ucup gidiyor. Siliyorum imlec en sonlara gidip birinizin alintisi olan mesaji silmeme sebep oluyor falan sinirden bi hal oldum:KK62:

Back
X