• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok hızlısın beybi. :cool:
Merak ettim şimdi, öyle güzel şeyler söyledin ki. Heyecanla okumayı bekliyorum. :KK37:

Özellikle kitabın yarısından sonrası su gibi aktı. Sabah serviste okuyordum kitap bitene kadar elimden bırakamadım ofiste okumaya devam ettim :kahve:
Senin yorumlarını da merakla bekliyorum :KK37:
Filozof__Prenses Filozof__Prenses DonukPudra DonukPudra sizler de okuyorsunuz değil mi kızlar :KK200:

günaydın kızlar
azil sayfa 80 küsür ilk sayfalar biraz zor okunuyordu ama şimdi baya sardı gibi bugün baya yollarda olucam bitiririm diye umuyorum

Günaydın güzeller :KK200:
Stefan Zweig - Korku kitabı bir çırpıda bitti ve sanırım favorilerim arasına girdi. Anlatılmak isteneni o kadar güzel anlatmış ki yine:KK200: Sonu tahmin ettiğim gibi çıktı ama duygu aktarımı müthişti. Her ay bir Zweig kitabı etkinliğine sonsuza kadar devam etmek istiyorum :KK37:
korku benim favori Stefan Zweig kitabım
xenforo-smilies-kk200.png

Günaydın :KK200:
Katyanın yazı bitti. Akıcı hızlı giden bir kitap. Sonunda ters köşe yaptı doğrusu. Hiç beklemiyordum.
Doğumgünü ve yeni işimle ilgili dilekleriniz için teşekkürler.
Yeni işimi de eskittim. Beklentilerimi karşılamayacağını gördüğüm için daha fazla bana emek verilsin istmedim. Bugün arayıp devam etmeyeceğimi bildirdim.

Selam kızlar.
Zorba'ya devam

Hasan Ali Topbaş ve Sezgin Kaymazdan tavsiye ettiğiniz kitaplarınız var mı :KK53:
Bunun dışında tavsiye ettiğiniz :KK51:

Sezgin Kaymaz Bakele öykü kitabını okudum. Çok güzel öyküler var içinde,
Bir de Lucky için güzel yorumlar gördüm

güneşli bir İzmir sabahından herkese günaydın:KK200: buraları çok boşladım uyku beni mafetti akşam hiç kitap okuyamıyorum desem yeridir. inşallah herkes iyidir:KK36:Gölge Şehir'e ufak bir giriş yaptım. bakalım bu kitapta ne gibi maceralar beni bekliyor:KK48:

Zweig -Korku bitti.

Korku temasını bir kadının hayat kesiti ve aldatma konusunun üzerinden işlemiş. Öyle ki kocasını aldatan bir kadının şantaj ile korku kapanına kısılmasını, zamanla boğulmasını ve kocasının merhamet ve tüm anlayışına rağmen işlediği günahları bir türlü itiraf edemeyişinden kaynaklanan ruhsal değişimin zihinde yarattığı birikimlerini, bizleri de içine alarak analiz etmiş .

Beğendim.

Zweig -Korku bitti.

Korku temasını bir kadının hayat kesiti ve aldatma konusunun üzerinden işlemiş. Öyle ki kocasını aldatan bir kadının şantaj ile korku kapanına kısılmasını, zamanla boğulmasını ve kocasının merhamet ve tüm anlayışına rağmen işlediği günahları bir türlü itiraf edemeyişinden kaynaklanan ruhsal değişimin zihinde yarattığı birikimlerini, bizleri de içine alarak analiz etmiş .

Beğendim.

Sonunu tahmin etmiş miydin kuzu?

Spoilerr giz buraları da okuma :KK53::KK53:
Ben adamın sürekli konuyu oraya getirmesinden bi işgillendiydim ama Türk kültüründe bu durumda direk vurdukları için garipsedim tabi :KK70::KK70:
Ya ben kadinin davranislarindan semptomlarindan dedim heralde supheleniyor diye ama aynen sonu tuhaf.
Ve kadinin yerinde olsam o sinir harbini yasattigi icin adami bosardim :KK70:
Illa en uç seyi yapmasi mi gerekiyordu kadinin ..adamin itiraf etmesi icin.
Mektup yazsaydi bari.

Bu kitap okurken bana Sadakatsiz filmini animsatti.
Bunu yoruma yazcaktim unuttum ..

Spoillleerrr Giz okuma

Ya ben kadinin davranislarindan semptomlarindan dedim heralde supheleniyor diye ama aynen sonu tuhaf.
Ve kadinin yerinde olsam o sinir harbini yasattigi icin adami bosardim :KK70:
Illa en uç seyi yapmasi mi gerekiyordu kadinin ..adamin itiraf etmesi icin.
Mektup yazsaydi bari.

Bu kitap okurken bana Sadakatsiz filmini animsatti.
Bunu yoruma yazcaktim unuttum ..

Spoillleerrr Giz okuma

Tüm karakterler tuhafsa demek kitapta :KK70:
Ama duygu yoğunluğunu aktarması müthişti gerçekten. Bir ara kendim aldatıyormuşum da yakalanmak üzereymişim gibi korktum :KK70:

Back
X