• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ruhlar Kütüphanesi sonunda bitti. Seriyi okuduğum için mutluyum, filmlerini de izlerim çekildikçe. Ama sanırım çok fantastik kitapları okumayı sevmiyorum, izlemesi daha keyifli :bicak:
Bir İdam Mahkumunun Son Günü'nde de son 20 sayfam kaldı. Bugün yarın bitiririm onu. Ama okurken çok geriliyorum, resmen mahkumun yaşadığı korkuyu içimde hissediyorum :KK17:

Herkese iyi hafta sonları kızlar :KK49:

Evli Barklı'ya dün gece başladım. Emma Chase'in kalemini diğer kitaplarında da sevmiştim zaten :KK51:

Fakat bugün devam etmeyi düşünmüyorum. Biraz bilgisayar başında vakit geçirip kim ne okumuş, ne almış izlemek istiyorum :deli:

Bugün en ufak anınız bile mutlu geçsin :KK37:

Bu ayki listeden çok umutluyum. İlk 3 e gireceğim. Çok mu önemli, değil aslında. Ama mayıs ayı için güzel bir motivasyon kaynağı olabilir.
Gerçi mayıs ayında kafam kadar Usta ile Margarita var ama olsun.
Ne zaman başlıyoruz? _meLinDa_ _meLinDa_
Bir de kim kim okuyacağız?
Ben pazartesi salı başlarım herhalde

Merhabalar:KK68:
Ferit Edgü Av bitti
11 kısa öyküden oluşan bir kitap, yazarın kayıtsız, külfetsiz üslubunu çok beğeniyorum zaten,
Bu öyküler içinde de en beğendiğim Celladın Ölümü oldu

Yeni kitabım,yok:KK61: kitaplığımda okunacak kitap kalmadı, bu benim için çok iyi çünkü ay içinde okuyabileceğimden fazla kitabım olunca suçlu hissediyorum kendimi
Ama şimdi de boşlukta kaldım:KK14:
Epub arşivime bakıp bişeyler seçmeye çalışacağım

Bu ayki listeden çok umutluyum. İlk 3 e gireceğim. Çok mu önemli, değil aslında. Ama mayıs ayı için güzel bir motivasyon kaynağı olabilir.
Gerçi mayıs ayında kafam kadar Usta ile Margarita var ama olsun.
Ne zaman başlıyoruz? _meLinDa_ _meLinDa_
Bir de kim kim okuyacağız?
Ben pazartesi salı başlarım herhalde
melinda, cassandra, sanırım donukpudra,alabilirsem ben (haftaya misafirim gelecek o parayla halılarımı yıkatabilirim :KK53: )

Ahah. Dedikoducu onlar :)

Hoş geldin. Ne okuyorsun?
Hosbuldum.suan mehmet ali kılınç in bilmem,seviyor gibiydi kitabini okuyorum ama pek sarmadi.sosyalmedyada takip ettigim bi sayfa vardi orda gormustum icinden bi kac cümle paylasiyorlar etkilendim aldim ama bilmem hosuma gitmedi pek.ondan oncede patrick ness,biz ölümlüler i okumustum onu sevmistim surukledi okurken ama sonu bitmedi gibi tuhaf kapanış oldu belko devami gelir :)

Bir İdam Mahkumunun son günü bitti.
Mayıs ayı kitaplarımı da belirledim, ilk olarak Amin Maalouf - Semerkant'a başlayacağım.

Mayıs ayı okumak istediklerimi de paylaşayım

IMG_5016.webp

Back
X