- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #9.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kitabın adı da yürüyen şato filmi kitaptan baya değiştirmişler ve o filmin mantığını bende çok oturtamadım ama kitapta her şey tam oturmuş ve anlaşılır, filmini sevdiysen kitabını çok seversinbeni de 9 sene kadar okumustum. Ayrintilari tam hatirlamiyorum
Miyqzakinin yuruyen sato filmini cok begenmostim ve defalarca izledim. Bir kitabinoldugunu ilk kez diyuyorum. Esekarilari mi? Ne alaka ki cozemedom. Zaten çizgifilmde de mantigini cozemedigim ccok yer olmustu. Kralice iyi kiydi kotu mu sonra cadi nasil iyiye donustu.. kitabi varsa belki daha net oturur kafamda.

hahaha.. bazen türkler filmlere isim verirlerken alakasız bir isim koyuyorlar ya.. onu da öyle düşünmüştümş. hayal gücüne bak. zaten filmde uçan savaş makineleri de eşekarısı gibi ya hemen yazdım oynadımkitabın adı da yürüyen şato filmi kitaptan baya değiştirmişler ve o filmin mantığını bende çok oturtamadım ama kitapta her şey tam oturmuş ve anlaşılır, filmini sevdiysen kitabını çok seversin
bu arada bir karışıklık eşekarısı fabrikası şimdi okuduğum kitap :)
ben çok sevmiştim o kitabıGünaydın
Nar Ağacı 166.sayfa
Başta biraz sıkıcı geldi ama şimdi merakla okuyorum