• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

:KK53: evet yolluk almadığıma pişmanım :kahve:

çok tatlısın :KK49::KK49: yüzünü bile bilmiyorken seni orada görmek çok güzel di:dondurma:

Sen de çok tatlısın kiii:KK200::KK200: Aslında foto göndermiştim ama demek tam anlaşılır olmamış :)

Sen daha konuşkansın di mi normalde :D

Dün konuştuklarınız yetmedi mi hala devam ediyorsunuz ? Hiç hoş değil. :63:
Gidemediğim için kıskandığımı falan düşünmeyin, hiç aklıma bile gelmedi. :bicak:
Dün o kadar keyifli şeyler yapıyordum ki, orada olsam bile gelmezdim, Ales sınavına girip sorudan soruya geçip çılgınca eğlendim. :işsiz:

Nasıl geçti canım?
Bir dahakine seni de bekleriz:)

Korktuğun gibiydik diil mi :)) esin sağ salim görünce sevindi mi canım:)
Ama hatun den ne güzel ne tas biseymissin

Utandım:oops:"Güzel" gözlerine kurban ( buradaki güzel başka bir anlamda kullanıldı.Sen anladın) :D

sakalın olmasın böyle çok daha güzelsin.

bizden korkmuş olabilir :KK53: görüldüğü gibi değil Skosnob Skosnob

Hahahah

Benim saygım var.Yadırgamam :D

ben okumustum. Gunumuz siyasi yapisini guzel anlatmis.

insallah. Aminn. Bu ay neler okudun?

fi basladi mi, kacinci bolume kadar geldi nereden izliyoruz

ah ah bu kitabi alip hediye etmem gereken kisiler var. Resmen kadinin oyle yasamasi gerektiğini dusunen arkadaslarim var!!

leyleklerin ucusu 3 leme olan kitap miydi?

hangi sehirden kalkip gittin? Ben daha tam tanimiyorum ama gene de kiskandim. Netten bulusup tanisan insanlara gipta ile bakıyorum

biz 4 bölüm izledik canım. internetten puhu tv den. 7-8 bölüm var galiba şu an

Ben netten tanışıp buluşan insanlara "ne cesaret" derdim ki bana da herkes öyle dedi :) Hatta daha neler neler dediler :KK70::KK70::KK70::KK70:

Böbreklerim yerinde şükür :KK70:

İyi ki de buluşmuşuz :KK200::KK200:
ay yokk.. benim arkadaşlarım var internetten. ailecek görüştüklerim bile var.. kk dan daha iki tane nasip oldu ama :D:D ne cesaret diyenlere bakma. gündelik haayttakilerden daha çok sevdiğim arkadaşlarım var benim netten...

Kızlar konuyu kaynatmak istemem ama kızıma kardeş geliyor.
konuyu kaynat ya. böyle habere can kurban. kucağına almayı da nasip etsin rabbim

ay yokk.. benim arkadaşlarım var internetten. ailecek görüştüklerim bile var.. kk dan daha iki tane nasip oldu ama :KK70::KK70: ne cesaret diyenlere bakma. gündelik haayttakilerden daha çok sevdiğim arkadaşlarım var benim netten...

konuyu kaynat ya. böyle habere can kurban. kucağına almayı da nasip etsin rabbim
Ben bobreklerine el atacaktım da çok tatlılardı kıyamadım

Son düzenleme:
Back
X