Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

cumartesi gecesi boyalı peçe kitabına başladım ve dün gece bitirdim ama malesef ki filmini izlemiştim filmi duvak keşke filmini izlememiş olsaydım çok daha fazla keyif alabilirdim kitabından biraz farklı da olsa filmi de gayet iyiydi hatta benim beğendiğim filmler arasında..

peregrine serisinin son kitabındayım ve 100 sayfası kaldı ve artık ciddi anlamda sıkıldım yani 500 sayfa yazılcak bir kitap asla değil uzattıkça uzatılmış ve sırf bitsin diye okuyorum şu an .. aslında okunması keyifli ama o kadar akla mantığa aykırı olması ve gereksiz uzatılması bence sernin son kitabına da seriye de yazık etmiş.

bu ara bende de var giz kitap okim diyorum inst. takılıyorum tam bırakıyorum alışveriş sitelerinde geziyorum kalkıp bişey içiyorum hem okumak istiyorum hemde okumamak için elimden geleni yapıyorum havadandır diyip herşeyi havalara bağlayan insan tipine geçiyim:)

Hayran kaldım dostlugunuza, samimiyetinize. Masaallah size kızlar.
Bir gün ben de katılmak isterim araniza.Belki bir gün. Neden olmasın İnşaallah

Sen bize il/ilçe bildir, en yakındaki görüşme bonus olarak sana hediye gelsin

canım ya:) gün görmemiş yavrum dün neler gördü kimbilir:)

Bu görüntüyü gözümden silmek için kim bilir neler yapmam lazım

Günaydın herkese
Bir Uyuyup Uyanalım sayfa 111'deyim. Edebi bir değeri yok ama içindeki farklı kişilere dair anlatılan olay örgüsünü sevdim
Aklından Bir Sayı Tut'da ise henüz başlardayım. Sayfa 35'di galiba. İşlerim az olursa bugün ilerlerim.

Günaydın....

7 makam 7 nefs 143 sayfa ama Kitabı hala bitiremedim.. Daha ilk sayfalarla boğuşuyorum Roman okusam su gibi gider de, ben de hep böyle bir sayfa oku 10 dk düşün modunda olduğum için asla derece yapabileceğimi düşünmüyorum. Ama öndemli olan elimdekileri bitirebilmek.

Yeni kitabım
Sineklerin Tanrısı
yorumlarını merakla bekliyorum. ben de çok istiyorum bu kitabı ama korkuyorum da bir yandan

Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah
senin profil resmin bana çok tanıdık geliyor ama nickini bilmiyorum. tanışıyor olabilir miyiz?

Günaydın kızlar
Ben okumaya vakit bu-la-mı-yo-rum
Vakti olan bana gönderebilir mi?
Gün özeti; sabah kalk kahvaltı hazırla ye- yedir.
Melinayla oyna, uyut. Uyurken ev işi yap- melinanın öğlen yemeğini hazırla. Uyanınca yemeğini yedir. Oyna- ev işine devam et. Banyosu, parkı bla bla bla. Akşam olduğunda zaten uyuması 9 ve benim pilim bitmiş oluo.
Nasıl yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…