- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.301
canım ya:) gün görmemiş yavrum dün neler gördü kimbilir:)Hele benDün neler gördü bu gözler burda anlatmak istemiyorum
bu ara bende de var giz kitap okim diyorum inst. takılıyorum tam bırakıyorum alışveriş sitelerinde geziyorum kalkıp bişey içiyorum hem okumak istiyorum hemde okumamak için elimden geleni yapıyorum havadandır diyip herşeyi havalara bağlayan insan tipine geçiyim:)İyi geceler kızlar,
Uyumadan önce bildirim yapayım, 2535 gündür kitap okuyamamış gibi hissediyorum, oblomov'da başlardayım, bu ara okuyasım yok, yarın nasıl hissedeceğim bakayım.
Skosnob çok sağ ol canım, çalışmadığım halde güzel geçen bir sınavdı. Umarım sonuçlar da öyle olur.
Çok sevinir ve çok isteriz, sen de İstanbul'da mısın canım?Hayran kaldım dostlugunuza, samimiyetinize. Masaallah size kızlar.
Bir gün ben de katılmak isterim araniza.Belki bir gün. Neden olmasınİnşaallah
Hayran kaldım dostlugunuza, samimiyetinize. Masaallah size kızlar.
Bir gün ben de katılmak isterim araniza.Belki bir gün. Neden olmasınİnşaallah
canım ya:) gün görmemiş yavrum dün neler gördü kimbilir:)
yorumlarını merakla bekliyorum. ben de çok istiyorum bu kitabı ama korkuyorum da bir yandanYeni kitabım
Sineklerin Tanrısı
senin profil resmin bana çok tanıdık geliyor ama nickini bilmiyorum. tanışıyor olabilir miyiz?Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah
Günaydın baykuşlar.
Bende okuyamanlardanım. Canım hiç istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?