- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.261
kitabımı alıp geliyor artık sürprizlik hali kalmadıİzmit var arada kaynamasın lütfen. Sorumluluklarımızın bilincinde olalım. Beni kimsesiz bırakmayalım yaban ellerde
evet yolluk almadığıma pişmanım
çok tatlısınyüzünü bile bilmiyorken seni orada görmek çok güzel di
Dün konuştuklarınız yetmedi mi hala devam ediyorsunuz ? Hiç hoş değil.
Gidemediğim için kıskandığımı falan düşünmeyin, hiç aklıma bile gelmedi.
Dün o kadar keyifli şeyler yapıyordum ki, orada olsam bile gelmezdim, Ales sınavına girip sorudan soruya geçip çılgınca eğlendim.
Korktuğun gibiydik diil mi :)) esin sağ salim görünce sevindi mi canım:)
Ama hatun den ne güzel ne tas biseymissin
ben okumustum. Gunumuz siyasi yapisini guzel anlatmis.
insallah. Aminn. Bu ay neler okudun?
fi basladi mi, kacinci bolume kadar geldi nereden izliyoruz
ah ah bu kitabi alip hediye etmem gereken kisiler var. Resmen kadinin oyle yasamasi gerektiğini dusunen arkadaslarim var!!
leyleklerin ucusu 3 leme olan kitap miydi?
hangi sehirden kalkip gittin? Ben daha tam tanimiyorum ama gene de kiskandim. Netten bulusup tanisan insanlara gipta ile bakıyorum
Kızlar konuyu kaynatmak istemem ama kızıma kardeş geliyor.
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar konuyu kaynatmak istemem ama kızıma kardeş geliyor.
Hayırlı olsunKızlar konuyu kaynatmak istemem ama kızıma kardeş geliyor.
Kızlar konuyu kaynatmak istemem ama kızıma kardeş geliyor.
ay yokk.. benim arkadaşlarım var internetten. ailecek görüştüklerim bile var.. kk dan daha iki tane nasip oldu amaBen netten tanışıp buluşan insanlara "ne cesaret" derdim ki bana da herkes öyle dedi :) Hatta daha neler neler dediler
Böbreklerim yerinde şükür
İyi ki de buluşmuşuz
konuyu kaynat ya. böyle habere can kurban. kucağına almayı da nasip etsin rabbimKızlar konuyu kaynatmak istemem ama kızıma kardeş geliyor.
Ben bobreklerine el atacaktım da çok tatlılardı kıyamadımay yokk.. benim arkadaşlarım var internetten. ailecek görüştüklerim bile var.. kk dan daha iki tane nasip oldu amane cesaret diyenlere bakma. gündelik haayttakilerden daha çok sevdiğim arkadaşlarım var benim netten...
konuyu kaynat ya. böyle habere can kurban. kucağına almayı da nasip etsin rabbim
siz utangaçsın dedikçe ben daha çok utandım.Sen de çok tatlısın kiiiAslında foto göndermiştim ama demek tam anlaşılır olmamış :)
Sen daha konuşkansın di mi normalde
Ahaha aynen ya dun çok utandı kızımız
Hele benDün neler gördü bu gözler burda anlatmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?