Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar. Pazar gününe kadar izin istiyorum. O kadar yoğunum ki yakında yorgunluktan at gibi ayakta uyuyacağım

Hepinize iyi okumalar

Gunaydin kizlar.

tavsiye ediyorsun yani. Ben psikolojim bozulur diye vazgecmistim. Asiri siddet var diye. Senno anlamda etkilendin mi.. malum hamilelik biraz hassaslasiyor insan. Sen etkilenmediysen okuyabilirim demektir

Gunaydin kizlar.

tavsiye ediyorsun yani. Ben psikolojim bozulur diye vazgecmistim. Asiri siddet var diye. Senno anlamda etkilendin mi.. malum hamilelik biraz hassaslasiyor insan. Sen etkilenmediysen okuyabilirim demektir

Üzüldüm tabi olanlara ama onları çocuk değil de yetişkin gibi hayal ettim. Bir nebze rahatlattı bu.

Selam kizlar herkese,
Burasi hep aklimda. Hic birsey okuyamiyorum Drina Koprusu surundu kaldi elimde. Dun kitaplarimi kolilere yerlestirdim, okudugumu hatirlamadigim o kadar cok kitap var ki; hepsini tekrar okusam bi yil kitap almam herhalde. Pek yakinda esyalarimizi tasiyacagiz insallah. Hergun bir kosturmacayla geciyor. Isteki bosluklarda da pek okumuyorum habire internetten baska seylere bakiyorum. Bir de bu aralar hayvanlar uzerinde deney yapan firmalari cok arastiriyorum. Vicdanim hic rahat degil simdiye kadar dusunmeden kullandigim o kadar cok urun var ki. Hepinizin duyarli oldugunu dusunerek sizleri de bu konuda dikkat etmeye cagiriyorum. Ilgilenen varsa ayrica konusalim isterim. Kabus bile gorur oldum.
Bu arada Ankara Devlet Tiyatrolari Satranc ' i sahneye koymus ve tiyatrolar tatile girmek uzere bi aklimda hep orda.

Yeni evde kutuphanem yapildi. Pek hayal ettigim gibi olmadi ama kitaplari yerlestirince fotograf atacagim buraya.
elenaferrante merak ettigin icin cok tesekkur ederim canim cok hosuma gitti. Dugun 19 mayista bi hafta kaldi.
eksiklere aksakliklara kafa yormuyorum artik amaaan hallederiz diyorum.
Umarim hepiniz iyisinizdir???

Aa geldin demek. Özletmiştin doğrusu. Düğüne az kalmış. Her şeyi güzelce yaşa inşallah. Sorunlar da kuş olup uçsun gitsin

Halledersiniz boşveerrr
6 ay bitti bizim, hala evde eksikler var diye eşimi delirtiyorum. Şimdiden eksiklerin ne zaman bitecek diye mızıklanmaya başladı Ve benim de inadına sürekli gözüme eksikler geliyor
Eğer yoğunluktan olur da giremezsen buraya, şimdiden düğünün çok güzel geçer inşalLah tatlım

hoşgeldin canım, bizler iyiyiz şükür, senin iyi olduğunu öğrenip daha da mutlu olduk
çok heyecanlı bir süreç cidden, her şey çok güzel olsun inşallah
kitaplığının fotosunu heeycanla bekliyorum

Huzurlu sakin gunler hanimlar

Hic ugrayamadim .cocuklarin dersleri oyle yogun ki onceden calisip oyle teker teker anlatiyorum .etutlerde kapanacagi icin kizima ogretmenlik yapicam oyuzden teog konularini onceden ogrenmeye calisiyorum tabii bunu totoma yapisik bebeyle yapinca zorluk derecesi katlaniyor:))

Sonunda olaksiliksizi bitirdim .bitmesin istedim ama bitti ... aklima yine birsuru bilimle ilgili sorular takildi ,ne garip su insan beyni ..

Yeni kitaplarim kafes ve veronika olmek istiyor ..

Kafes hic okumadigim ve sevmedigim tarzdaydi ama iki gun oldu baslayali ve elimden birakamiyorum.kurgusu cok akici ,merak uyandirici ve korkutucu .kesinlikle tavsiye ederim.

Veronika olmek istiyor 50.sayfa yim ..yine bir paulo coelho klasigi ,cok guzel

Cicoretti düğüne çok az kalmış. Çok keyifli ve her şeyin yıkır tıkır olduğu bi düğün olur inşallah.Ömür boyu mutluluklar
Hepinize cok tesekkur ederim ayri ayri balayi sonrasi insallah tam gaz okumaya devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…