Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yüzüncü Ad çok güzel ama ben bir an önce başka kitaba geçmek istiyorum. Kitabı beğenmediğimden değil kesinlikle çok beğenerek okuyorum ama ikizler burcu olduğumdan mütevellit midir bilinmez bir şıpsevdilik var şu anda ben de. Kitaplardan kitaplara konasım var

Resmen kitap aşeriyorum

Günaydın ve keyifli haftasonları herkese
Ben maalesef cumartesileri yarım gün çalışanlardanım, ondan sabahın köründe uyanmak zorunda kaldım yine
Okuduğum iki kitabım da eşit ilerliyor neredeyse. Haftasonu en azından birini bitirebilsem keşke
İrfan Değirmenci - Bir Uyuyup Uyanalım sayfa 300'deyim. Kitap gerçekçi, severek okuyorum fakat ülkemizdeki tüm kötü olayların 7 kişinin başına gelmesi bazen çok üzüyor beni. Resmen ben olanı biteni sindireyim diye ara veriyorum bazen kitaba.
John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut ise çok gizemli. Katilin kafayı sevdim ama

Günaydınlaar. Ben de aranıza katılmak isterim. Kitap okumayı seviyorum ama ihmal ediyorum çoğu zaman. Biraz topiğe göz attım iletişim hoşuma gitti. Motive olup daha sık okurum belki
Ne yapmam gerek? Kuralları okudum .
Şuan
Akilah Azra Kohen nin Fi Pi Çi serisinin
Fi sini oluyorum sayfa 256

Günaydın
Mahalleden arkadaslar bitti
Selçuk Aydemir`in tüm dizilerini izlemiş biri olarak beklendigim kadar komik degildi ama kalemini bilmeyen biri icin gayet eglenceli olabilir
Özellikle takdir ettigim bir yönü vardi ki belirtmeden geçemeyeceğim; ülkemizde komikle eşdeğer sayilan küfür hiç yoktu
Yazarı canı gönülden tebrik ediyorum

Kiskandirmak gibi olmasin ama nen bugun canim gamzelimmm

__giz__ im ile bulustummmm

Dün bu saatlerde birlikte kahvaltı yapıyorduk, ne güzeldi.
Küçük Prens'imin bana aldığı papatyalara bakarak yazıyorum şu an.
Çok keyifli ve de sevgi dolu bir gündü, sağ ol kuzum benim.

Son zamanlarda kitap okuyamıyorum, bu arada telefonumu servise verdim o yüzden buraya da sık uğrayamıyorum.
Fırsat buldukça uğramaya çalışacağım.
Dikkat edin kendinize, öperim çokça sizi.

Operiim gamzelerinden..
Cok guzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…