• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dan Brown nun kitabındaki BlackBerry reklamı bana da çok komik gelmişti :) hayır sen yazarsın o kitap bundan 30 yıl sonra da okunacak şimdi nasıl Nokia 3310 bize çok eski ve demode geliyorsa bundan 20 yıl sonra o kitabı okuyanlara da aynı öyle gelecek ama buna rağmen çok heyecanlı yazıyo:)
Grange den elimde lontano var ama henüz okumadım:)

Dün gece Nermin yıldırımın unutma derslerine bir giriş yapim dedim açıkçası adının gerçek anlamında kullanılacağı hiç aklıma gelmemişti:) giriş bolumunden sonra klasik bir konu beklerken bı anda çok acayip bir hal aldı sayfa 50 ve okumak için sabırsızlanıyorum:)

O benim okuduğum ilk Nermin Yıldırım kitabı. Ben de senin gibi şaşırmıştım. Unutma Dersleri gerçek anlamı ile kullanılıyormuş. Ben çok beğenmiştim.

Taş Meclisi ile başla bence Grange'e. çok güzeldir :KK51:
tamamdir not ettim :rapci:

Siyah Kan ya da Kızıl Nehirler ile başlayabilirsin, çok güzeldir ikisi de
bunlari da :rapci:

Dan Brown nun kitabındaki BlackBerry reklamı bana da çok komik gelmişti :) hayır sen yazarsın o kitap bundan 30 yıl sonra da okunacak şimdi nasıl Nokia 3310 bize çok eski ve demode geliyorsa bundan 20 yıl sonra o kitabı okuyanlara da aynı öyle gelecek ama buna rağmen çok heyecanlı yazıyo:)
Grange den elimde lontano var ama henüz okumadım:)
yorumlarini seviyorum senin tekrar hosgeldin :KK54:

Ogle arasi cikip kitapciya ugradim kirtasiye alisverisleri sebebi ile cok fena idi. Gurultu patirti, ne baktim bilemedim. Erich Fromm' un bir tek Sevme Sanati yoktu :skandal:@Astoria kirmizi oje kirmizi oje karsilastirip alacaktim oysa.
Ben yokken de amma muhabbet edilmis :sinirli: :KK53:
Tiffany' de Kahvalti' yi aldim bu arada Billy Budd hemen bitecek gibi geldi.

g9LJQL.png

Annemde bıraktığım bazı kitaplarım vardı. Annem daha küçük bir eve geçince almak durumunda kaldım geçenlerde. Karıştırdım biraz. Bir de baktım ne göreyim :deli:

korkuyu beklerken bitti okuyan arkadaşlarım var yorum yapmayayım :) yeni kitabım şeker portakalı akşam başlarım diye düşünüyorum, sevgiler hepinize
Ben de aksama bitiririm galiba.
Yeni kitabim
Alper Canigüz - Ogullar ve Rencide Ruhlar

Ben şok :KK57::KK57::KK57: O şanslı kişi _Cassandra_ _Cassandra_ ymiş :KK57::KK57::KK57: Ne diyeceğimi bilmiyorum. Hayatımda sizin gibi beni gülümseten insanlar olduğu için gerçekten çok şanslıyım.
Güzel hediyelerin için çok teşekkür ederim:KK200: Telefonum bozuk olduğu için fotoğraflayıp sizi daha fazla kıskandıramadığım için kusura bakmayın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Alllaaaahhh bu da çok güzel :rolleyes:
deme öyle deme, elimdekini bırakıp ona başlamak istemiyorum :KK53: bırakıcam bu huyumu.

Şimdi kural koydum kendime. Az ucundan başlayıp bıraktığım tüm kitapları bitirip yeni kitaplara öyle devam edicem :bicak:

Allah sevginizi arttirsin , ne diyelim:KK5:
InsaAllah o sevgi halkasina bizi de dahil etsin:KK37::KK37:
Hepimiz kocaman sevgi kelebekleriyiz ki :KK200::KK200::KK200::KK200: İyi ki burada kesişti yollarımız.

Ben şok :KK57::KK57::KK57: O şanslı kişi _Cassandra_ _Cassandra_ ymiş :KK57::KK57::KK57: Ne diyeceğimi bilmiyorum. Hayatımda sizin gibi beni gülümseten insanlar olduğu için gerçekten çok şanslıyım.
Güzel hediyelerin için çok teşekkür ederim:KK200: Telefonum bozuk olduğu için fotoğraflayıp sizi daha fazla kıskandıramadığım için kusura bakmayın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ne almış, ne yollamış, isimlerini söyle bari..:işsiz:

Back
X