• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yaşar Nuri Öztürk
Deizm
Sayfa 225

İlk defa dini bir kitap okuyorum.
Ve ben çok çok beğendim. Bazı gerçeklerle ufkum açıldı.
İlgisi olan herkese tavsiye ederim. @Papatya eğer sen de okursan fikirlerini öğrenmek isterim detaylıca.

Okuyacak romanım kalmadığı için iki kitap aldım.

Pinokyo
Ve Momo nun yazarından Dilek Şurubu
En kısa zamanda okumak istiyorum. Daha önce de yazmıştım. Deist, teist ve ateist çok arkadaşım var. Sırf onlar için okumak istiyorum.
Okuyunca fikirlerimi paylaşırım canım

Yanlış hatırlamıyorsam branşın pdr ydi değil mi? İşiniz çok zor. Onca şeyle uğraşıyorsunuz görüşmeler seminerler vs vs. Yorma kendini azar azar oku :KK49:
Doğru hatırlıyorsun :) teşekkür ederim düşüncelerin için.
Okulda okumamaya çalışıyorum aslında önyargı oluşturmamak için. Biraz önce elime aldım uyuyakalmışım yine :olamaz: Neden böyle oldum anlamıyorum artık:KK43:

Doğru hatırlıyorsun :) teşekkür ederim düşüncelerin için.
Okulda okumamaya çalışıyorum aslında önyargı oluşturmamak için. Biraz önce elime aldım uyuyakalmışım yine :olamaz: Neden böyle oldum anlamıyorum artık:KK43:

Belki havalardandır. Bende de bu hafta huy oldu okuldan gelip küt diye resmen bayılırcasına uyuyorum :olamaz:

Merhaba kızlar
Genç wertherin acıları bitti. Bu kitaba bir kaç kere başlamış ve bırakmıştım. Kitabı bitirmek zorundaymış gibi hissettim galiba ve kitaptan pek keyif alamadım.
Sevgili _meLinDa_ _meLinDa_ nın hediyesi kuşlar yasına gider e başlayacağım.

günaydınlar
Göçebe 466, buraları cidden güzel kitabın, ama çok uzun sürdü sıkıldım artık, başka kitaba geçebilmek istiyorum
okumaya çok fırsat yaratamadığım için de hala bitiremedim :skandal: (selinden korkuyorum :KK53:)

Ay senin çocuğun ikizler mi olacak? Gözlerim açıldı birden.

İkizler kalp ben.

Günaydın kızlar
Havalardan mı nedir doğru dürüst okuyamıyorum erkenden yatıyorum :KK43:
Dün akşam biraz zorladık oğlanla ikimiz Oğlum sabahçı öğlen evde oluyor iki gündür bana söz veriyordu öğleden sonra ödev, tekrar ve kitap okumaya birer saat ayıracağım diye iki gündür de bir şey yok hepsi yine akşama kalıyor.
Dün kızdım yemekten sonra hiçbir şeyle ilgilenmeden kitap okuyacaksın dedim iyi de oldu o kitabını bitirdi bende onun sayesinde biraz okudum.
Yeni kitabım sevgili xyzt-5544 xyzt-5544 cığımın gün hediyesi Kış Bahçesi sf 104 deyim.

Back
X