Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi günler.
Kedimle Sohbetler bitti. Yeni kitabın öğrencimin bana okumam için verdiği Şeker Portakalı. Çocukken okumuştum ama unutmuşumdur içerğini çoktan tekrar okumak istiyordum ne zamandır böyle güzel bir şekilde kitap bana ulaştı başlamak için sabırsızlanyorum.

Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım bitti. Bence çok güzel bir kitaptı. Bu iki genç kızın hikayesini merakla okumaya devam edeceğim. Serinin ikinci kitabını daha sonra okumayı düşünüyorum ama. Önce elimdekileri bitirmeliyim.

Sıradaki kitabım
1984

2017 yılında çok güzel kitaplar okumuşum.

İnce Memed
Momo
Algernon'a Çiçekler
Nermin Yıldırım kitapları
Kan ve Gül
Kuşlar Yasına Gider
Kirpinin Zerafeti

Darısı 2018 in başına
Benim okuyacaklarımı siz okumuşsunuz ki zaten sizden duymuştum çoğunu inşallah 2018 okurum

Malafa bitti.
Okudugum ilk Hakan Günday kitabi. Ilk baslarda okumak biraz zor geldi, cünkü bir sürü yabanci kelime vardi. Gözler kelimelere alisip, kalp konuya isindikca kelimeler kendiliginden anlam kazanmaya basladi. Turizm,tezgahtarlar,centerler,kuyumcular kitabimizin ana konusunu olusturuyor. Kitabin argolu bir dili var. Yazar tezgahtarlik meslegini ve turizm adi altinda dönen dolaplari gayet ayrintili bir sekilde anlatmis. Sayfa aralarinda cok güzel tesbitlerde bulunmus.
Konu ilerledikce "artik kitaba da ,konuya da hakimim" diye düsünmeye baslamistim ki; kitabin sonu beni hayrete düsürdü.
Hic böyle bir son beklemiyordum.Kisacasi benim icin degisik bir deneyim oldu. Buradaki baykuslardan birkaci Hakan Günday hayrani bildigim kadariyla. Ben de onlar vesilesiyle tanimis oldum , tesekkür ederim.
Kütüphaneden ayni yazara ait "DAHA" isimli bir kitabini daha almistim. Onu da okumak istiyorum ama araya baska kitap alacagim
Haluk Inanici - Askin Yedi Menzili
Sayfa - 68

Bu yil okudugum kitaplar icinde Ince Memed serisi cok güzeldi, Özellikle 3. ve 4. kitaplarin anlatimi, betimlemeleri cok hosuma gitti. 1. ve 2. de güzeldi ama ayni tadi vermiyordu bana göre.
1984 cok ayri yere konulmasi gereken bir kitap.Bildigim kadariyla 1940´li yillarda yazilmis, yazarin hayalgücü gercekten muhtesem. Herkesin izlendigi bir dünya. Ve bu dünyada medyayi kullanarak insanlari istediginiz seye inandirabilirsiniz.
"Hayvan Ciftligi" ini de okumak istiyorum. InsaAllah kütüphanede bulurum.

1949 yılında yazılmış. Zaten yazar bir sene sonra da ölmüş. Vasiyeti olarak görülüyormuş "1984".
50 li sayfalardayım.
Şimdiden dehşete düştüm.
Abartı diye düşünebilirsiniz ama bir an kitabın içerisine girdim ve "Nefret" duygusu içimi sardı birden.
Ara ara böyle yorum girebilirim.
Genel yorum yaparken unutmayayım diye. Hoş görün. :)

Ben aşırı aşırı hayranıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…