Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Liste yapma fikrine bayıldım. Bende yeni yıl için kitap listesi oluşturayım bari kendime.
Buarada listende bu kadar çok sophie kinsella olduğuna göre mutlaka daha önce okumuş ondan diğerlerini almaya karar vermişsindir ama kinsella'nın bana göre bir numaralı kitabı 'sır tutabilir misin?' İki numaralısı da '20'ler kızıdır' okumadıysan özellikle 'sır tutabilir misin'i mutlaka tavsiye ederim.

Gösteri peygamberi benim en sevdiğim chuck palahniuk kitabı, kanlı masallar da keyifli bir polisiyeydi grimm kardeşlerin orjinal hikayelerinden bahsedildiği kısımlar ilginçti. Alper canıgöz'ün oğullar ve rencide ruhları da güzel ama ben tatlı rüyalarla şuan hatırlayamadığım ajanslı bir adı olan kapağında kedi olan kitabı daha çok seviyorum sanırım.

Listenin çoğunluğu zaten ya klasik ya alanında kült yazarlardan oluşuyor, tek tek iyidir diye yorum yapsam destan olur ama genel olarak benim okuma zevkime çok yakın bir liste olmuş. Eğer zevklerimiz benzeşiyorsa kitap açısından çok keyifli geçireceksin 2018'i.

Günaydın. Mutlu haftalar..
2017 ye dönüp baktığımda durumum kitap okumak açısından ne yazık ki hiç iç açıcı olmadı. Hatta okuduğum az sayıda kitabın içerisinde aklımda kalanlar dahi çok az. Bazı okuduklarımı yeniden okumayı düşünüyorum 2018 de. Ve bol bol okuyabilmek istiyorum.
Şeker portakalına başlamıştım bugün bitirip, güvercine ağıta başlamak istiyorum bir an önce. Başlayan var mı?

Srlam,
Keyfim pek yok arkadaslar. Hepinize guzrl bir hafta diliyorum.
Zihin Girdabi syf 272
İyi geceler hanımlar,

Muhteşem Gatsby kitabını okuyan var mı? Bugün filmini izledim ve bayıldım. Romanı eminim çok daha güzeldir
ben okumustum guzel bir kitap 60li 70 li yillarin filmleri tadinda.

Değerli fikirlerin için teşekkürler. Uzun zamandır listelerimde, evimde tuttuğum kitapları eriteyim düşüncesi ile oluştu bu liste. Emin olduğum yazarlar ve kitaplar var ama hiç bilmediklerim de var. Umarım güzel bir yıl olur.

Günaydın
Shantaram 150.sayfa
Y Kuşağı Anneyim Ben 50.sayfa
İyi geceler hanımlar,

Muhteşem Gatsby kitabını okuyan var mı? Bugün filmini izledim ve bayıldım. Romanı eminim çok daha güzeldir
Geçen yıl tam da bu aralar Doğum öncesi ve sonrası günlerimde okumuştum
Tam da film izler gibi ama filmi daha etkileyiciydi

bdvye yazacagim bu gidisle :)) kadinlar beni bi elestirip iyice moralimi bozsunlar diye :))) tesekkur ederim canim sorman bile yeter
Kendini üzme, inşaAllah herşey düzelir. Allah yardımcın olsun

bdvye yazacagim bu gidisle :)) kadinlar beni bi elestirip iyice moralimi bozsunlar diye :))) tesekkur ederim canim sorman bile yeter
Ahaha bdv den gelecek muhtemel cevaplar. Bence boşan . Adam seni ıyi çekmiş. Senin yeirnde olsam o adami vururum.

Böyle patron mu olur . Sen gibi çalışan mi olur . Kimi ne olursa olsun cevaplar fazla uc :) ha bir de doktor olacaksin

selam baykuşlar. duydum ki beni çok özlemişsiniz

muhteşem bir haftasonu geçirdim. Allah bir sıkıntı vermediği sürece bu mutluluk bana nişana kadar yeter

birkaç yeni kitap aldım. okunacaklarım bitmeden almayacaktım güya ama dayanamadım

yeni kitabım Teneke.

iyi haftalar kızlar
cicom inşallah tadın en kısa zamanda yerine gelir, anlatmak istersen de dinleriz

ben de çok saçma yoğun ve stresli başladım haftaya, hayır olsun inşallah
Goriot Baba 230, bugün bitirebilsem ne güzel olur

Bu ay Sapiens, Güvercin'e ağıt ve Romeo ve Juliet okuyacağım.. okuyabilirsem grange da eklemek istiyorum
elinde bu kitaplar olanlar takılın peşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…