• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Apandist olmuşum. Akşam saat 8 de ameliyata alacaklar beni.
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.

ay canım çok geçmiş olsun.. valla saniye sonramızı bilemiyoruz. Dualarım seninle...

Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.
çok geçmiş olsun, Allah Şafi ismiyle şifa versin.

Bu arada sizinle birsey paylasmak istiyorum. Benim evim 2+1 oldugu icin her yıl kitapligimdan 30-40 tane kistap secip kutuphaneye bagisliyorum. Begenmedigim, tarzim olmayan, kitapligimda olsada olur olmasada olur dedigim kitaplari seciyorum ve bagisliyorum. Geçen yıl şehit kütüphanesi kurmustuk. @N-A-R kuzum sagolsun birsürü kitap gondermisti benimle beraber. Simdide kitapagaci niğde toplulugu bir köye kutuphane kuruyor haftasonu kitaplik temizleme işim var. :KK200::KK200:

Özelden adres yazar
Misin canim

Merhaba
Nasılsınız?
2 gündür bildirim yapmıyordum.
Jose Saramago - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş okudum. Tam okumadım son 30-40 sayfa kaldı. Ama ben motivasyon olsun diye bildirim topikciğine ekledim.
Saramago nun 3 kitabını okumuş oldum böylelikle. Her zaman favorim Körlük

Ayrıca Otomatik Portakal izleyen var mı?
Bu azari çok merak ediyorum abru aykać baya ballandira ballandira anlatmişti ondan beri baya aklimda 1001 kitap listesinde de ikudugu kitabibvardi yanliş hatirlamiyosam

Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ediyorum. Ameliyat öncesi aç olmam lazımmış. Şimdi aç aç bekliyorum saati.

Bu azari çok merak ediyorum abru aykać baya ballandira ballandira anlatmişti ondan beri baya aklimda 1001 kitap listesinde de ikudugu kitabibvardi yanliş hatirlamiyosam

Körlük çok güzel bir kitap. Ben çok beğendim. Filmi de var. Filmi de fena değil

elenaferrante elenaferrante geçmiş olsun inşaallah çabuk iyileşirsin.

Kızlar bana kitap önerebilir misiniz? İnsanın içindeki hüznü silecek yaşama sevinci verecek bir kitap. Hayat güzel dedirtebilecek bir kitap???

Kızlar,
Dua edin.
Ah canım, çok geçmiş olsun
Çabucak iyileş atlat inşallah

elenaferrante elenaferrante geçmiş olsun inşaallah çabuk iyileşirsin.

Kızlar bana kitap önerebilir misiniz? İnsanın içindeki hüznü silecek yaşama sevinci verecek bir kitap. Hayat güzel dedirtebilecek bir kitap???
Canım güneş çavması var, onun ikinci kitabı da var
Ama sanırım tek ciltte birleştirip adını değiştirmişti yazar
Kızlar daha iyi bilir
O kitap insanda çok güzel duygular uyandırıyo, beni mutlu etmişti

Momo beni son zamanlarda mutlu eden bir kitaptı

Şimdi baktım güneş çavması 1 in adı göç olmuş, göç/güneş çavması 1

Gunesi Uyandiralim syf. 120

Nedense Seker Portakalindaki tadi alamiyorum.
Ben şeker portakalı dan hemen sonra güneşi uyandıralım i okudum ve bende aynı tadı alamadım.Şeker portakalı dan çok etkilenmiştim ,hemen arkasından okudugum icinmi acaba demistim.
Sadece şu güneşi uyandıralım cümlesini çok çok sevmiştim ve çocukları sabahın altısında uyandırırken hadi önce içimizdeki güneşi sonrada tepemizdekini uyandiricaz ,çok işimiz var diye kaldırıyorum artık:))

Merhaba kızlar
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Yarım saat sürmüş ameliyat. İltihaplı apandisti ve taş dolu safra kesemi çıkartmışlar.
Ağrı kesicilerin etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Biraz boğazım acıyor. Nefes boruma tüp takmışlar ameliyat sırasında.
Hala açım. Söylemesi ayıp büyük tuvalet ya da pırt yapana kadar su bile yasak.
Teşekkür ediyorum

Back
X