• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese:KK36:

Yeni kitabım Zülfü Livaneli Mutluluk
Filmini izlemiştim, her sahnesi aklımda ama nedense sonunu hiç hatırlamıyorum

@Ruhimucerret albaya mektup yok'u benim beğenmem üzerine listene eklemiştin(öyle hatırlıyorum)
bu yüzden kitap tavsiyesi sorulunca verecek cvp bulamıyorum
Zevkler ayrı sonuçta ben beğenirim o beğenmez
Kırmızı Pazartesi mesela, favori kitaplarımdan, çok eski olmasına rağmen filmini de izledim hatta ama sen bildirim listende dahi olmasın istiyorsun

:KK51:

Mutluluk benim de yakında okuyacagim kitaplar arasında. Yorumunu merak ederim yazarsan seviniri

Gunaydin kizlar,
Yeni kitabim Kirmizi Pazartesi
Yuzyillik Yalnizlik kitabini cok cok begenmistim. Umarim bu da onun gibi guzeldir. Başlamadan once @Ruhimucerret yorumunu gördüm. Kafam karisti. :KK64::KK48:

Ben genel olarak bütün okuduğum kitaplarını çok beğendim yazarın. Herkesiz zevki farklı işte. Birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmeyebiliyor. Yorumunu bekliyorum.

Bende istiyorum bu seriyi. Beğendin mi? Gerçi beğenmesen 3. kitaba kadar okumazdın :KK70:

Ben ilk kitabını okumuştum.Devamını da okurum diye düşünüyordum ama almadım gitti:)

Kızlar
Tarihi kitap sever misiniz?

Ben Hıfzı Topuz kitapları okuyorum.
İlk önce Nazım Hikmet ile ilgili bir kitap okumak istemiştim ve Hıfzı Topuz - Hava Kurşun Gibi Ağır kitabı ile tesadüfen tanışmıştım. Dilini çok beğendim ve daha sknra başka kitaplarını da okudum. Yakın tarihle ilgili kitaplar. Hayat hikayeleri anlatıyor ama çok güzel bir dille. Öyle okuldaki tarih kitapları gibi değil.

Şu anda okuduğum Vatanı Sattık Bir Pula
Namık Kemal ile ilgili mesela

İlgilenenlere tavsiye ederim

Hıfzı Topuz'un okuduğum ilk kitabı Meyyale'ydi. Çok etkilenmiştim.Biraz daküçüktüm.Haremle ilgili olaylar vardı kitapta. Hala aklımdadır.

Dün Sabahattin Alinin Kuyucaklı Yusufu bitirdim. Çok beğendim sıcacık bir hikayesi var. :KK200: Okuyan var mı aranızda :KK54:

Ben :( Türk filmi gibi Sebahattin Ali kitapları.

Hepinize cevap yetiştirdikten sonra bir de bildirim yapayım:)

Aynadaki geçmişin fısıltısı, çok yakındayı bitirdim az önce. Fena değildi. Katil belliydi, olayları,nedenlerini tahmin edebiliyorsunuz ama sıkılmadım açıkçası okurken.

Şimdi işyeri için _Cassandra_ _Cassandra_ cığımın gönderdiği kitaplardan birine başlayacağım:KK200:

Son düzenleme:
Ayip ama yaa ben seriyi henuz okumadim ama dusunuyordum ileride simdi bunu protesto ediyorum ve gidip korsanini alip okuyacagim :KK34: gerci bizimkilerin emegine de kiyamam sanirim. o kadar telif hakki odeyip basiyolar... neyse korsan tezgah gorursem karar vericem :rapci:
:D :D korsana Hayır :KK59::KK59:

Merhaba kitap dostları.

Benim Suskunlar kitabım bitti. Elif Şafak İskender'e baslayacagim ama araya çerezlik bir kitap koyuyorum ve Stefan Zweing Korku'ya başlıyorum.

Oğlum musade ederse bugün bitirmeyi planlıyorum :)

Tam bir saat önce yazmisim. Bitirmeyi hiç de beklemiyordum ama bi baktim bitivermis. Saskinim. Çok çabuk oldu.
80 sayfa evet kısa ama bitmezdi yine de. öyle sürükleyici ki alamadim kendimi.

Sonu da çok güzel bitti doğrusu.

Su iki cümleyi de tuttum:
İçerdeki gözyaşları dışarı akandan fenadir.

Korku,cezadan daha berbattir,cunku ceza bellidir,agir veya hafif;bilinmeyene,sinirlandirilmamisa kıyasla ceza daha az urkutur.

Sabahattin Alinin çok sevdiğim kitaplarından biridir.ama kitabı elimde yok.. orta okul ve lisede kütüphaneye üyeydim hep gidip alıp okurdum keşke o zamanlardan kitap biriktirme kendi kütüphanemi oluşturma isteğim olsaydı belkide vardı hatırlamıyorum:KK48:gerçi o zaman parasızlıktan gider kütüphaneden alırdım:KK51:
Aynı been :)))))

Kızlar şaka gibi daha az önce bitirdiğim kitapta etkilendiğim 2 yer vardı.Birini hatırlıyorum diğeri silinmiş:( Bu kadar çabuk unutulmaz ki

ben çok sevdim hatta genelde bu tarz kitapları hep bu seriyle karşılaştırdığım için sanırım çok beğenemiyorum son kitabı yazar öldüğünde yarım kalmış başka bir yazar tamamlamış ama yine de onu da okumak istiyorum
kısaca ben:KK200:millennium serisi

genlerden geliyo canım o sebeple yaramaz biraz:KK70:
Galiba yazar ölmeseydi seriye baya devam edecekmiş diye okumuştum

4.kitabı mı var bu serinin? İlk 3 ü okumuştum türünün en en iyilerinden bence tabii.
Yazar 4 u yazarken oluyor baya yayın hakkı sıkıntısı olmuştu yarısını başkası tamamladı vs. Bi ara k dergisi vardı edebiyattaki tüm dedikodular orda vardı:)

Back
X