Evet canim oda çok güzelmiş zaten 3 kitabi var yazarin ama en az beğenileni o sanirim aralarinda genel siralama
Bin muhteş günes
Ucurtma avcisi
Ve dağlar yankilandi. Şeklinde :)
Benim için uçurtma avcısı bir numara. Şu sözü hiç unutmuyorum.
“...yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışındaki bütün günahlar, hırsızlığın bir çeşitlemesidir...”
...
Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun. Anlıyor musun?”
tünaydınlar
ince memed sayfa 170 . çok akıcı.. sürekli okumak istiyorum ne olacak merak içindeyim.
kalinkaselin
ohh

sefan olsun....
kitapyurdu önceden siparişlerin içine bir sürü ayraç arada nescafe koyardı. şimdi yapmıyor. dün kitaplığı incelerken farkettim. bir sürü kitapyurdu ayracı var

ekonomik daralma politikasını onlar da başlattı galiba.
söylebilirim ben okudum. ince memed ne yapacak bir bilsen :)
Kitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!
Bu hafta sonu çok işim var ya

ay stres basti
Sorum şu
Kitaplarinizi neye göre düzenliyosunuz???
Okunanlar okunmayanlar ayri mi ??? Yoksa hepsi bi yerde yazar yazar mi???
Benim kitaplığım küçük olduğu için şuan öyle birşey yapmıyorum.
Ama ilerisi için, İş bankası gibi güzel bir yanından evinden çıkmış kitapları bir tarafa toplarım:) Bir tarafa da yaşar kemalciklerimi..
Bir yazara ait olan kitapları bir tarafa toplarım.
Diğerlerini karışık bir şekilde boyutlarına göre yerleşitiririm diye düşünüyorum. İleride ne düşünüyorum bilmiyorum elbette. Okumadıklarımı da bir köşeye yerleşitirim. Ama okumaklarım arasında yukardı da belirttiğim gruplardan varsa onları karışık okumadıklarım bölümüne koymam.
Bir tarafa da bu ay okuyacakları mı koyabilirim.
Bir sene içerisinde okunanlarda bir tarafa koyulup sene içeriside bakılıp, helal bana ne çok okumuşum gibi şeylerler de yapılabilir