• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bu saate kadar kitap okuyunca listeyi yapmadan yatmayım dedim:)
bildirim topiğine ekledim bende ilk kez yaptığım için yanlış bişeyler yapmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın lütfen eğer varsa gözünüze takılan bişey olursa söyleyin düzeltirim:)

birde giz çiğim @_giz_ bildirim toiğinde seni göremedim kuzum unuttun mu yazmayı söylersen eklerim..

bu saate kadar kitap okuyunca listeyi yapmadan yatmayım dedim:)
bildirim topiğine ekledim bende ilk kez yaptığım için yanlış bişeyler yapmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın lütfen eğer varsa gözünüze takılan bişey olursa söyleyin düzeltirim:)

birde giz çiğim @_giz_ bildirim toiğinde seni göremedim kuzum unuttun mu yazmayı söylersen eklerim..

Emeğine sağlık canım:KK200:

Listemle gurur duyaydım iyiydi:KK51:

kalinkaselin kalinkaselin ellerine sağlık canım liste için :KK60:
ORtalamalarda sayılırım, aferin bana o kadar da kötü değilmişim :KK37: Ama tabiki en çok okuyan arkadaşları da tebrik ederim. İlk sayfadaki listeye güle güle diyorum böylece :cry:

İnce Memed 1. cilt sayfa 183'teyim. Yavaş ilerliyorum ama işten fırsat bulabildiğim zamanlar ancak bu kadar. Acelem yok tadını çıkarmak istiyorum, çünkü hikaye ve anlatım gerçekten çok güzel :KK200:
Çayımı aldım, ortalık hareketlenmeden biraz daha okuyayım :kahve:

Şeytan ve genç kadın tavsiye ederim. En azından simyacı kadar sıkıcı değil paulo coelho nadir serilerinden biridir.

Yazarın bir tek Simyacı kitabını okudum ve hayran kaldım. Zevkler tartışılmıyor gerçekten.
Bu kitabı ne anlatıyor?

Günaydın kızlar herkese iyi okumalar aranızda bana da yer var mı?

Günaydın hoş geldin.
Bir kitapsever daha

Selam kızlar.
DAHA kitabına başlayacaktım henüz başlayamadım.

Benim de buradaki arkadaşlara bir tesekkurum var.

Sayelerinde 13 kitap okudum bu ay. Kitap okumayı çok sevmeme rağmen epeydir kitap okumuyordum. 14 aylık oğlum var. Evet zamanım kısıtlı. Evet başka sıkıntılarım da var. Ama bunlar bahane değilmiş. İstenirse okunurmus.

Benim kitaplarla tekrar hasır nesir olmama vesile olan, bana coook guzel ornek olan,
hic okumadigim yazarları da tanıma fırsatı veren,engin yorumlarından faydalandigim siz değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkürler..

@DonukPudra 'm beni bu arkadaşlarla tanistirdigin için sana ayrıca teşekkürler.
Bunları duymak çok güzel. :KK200::KK200: Tebrik ederim seni 13 kitap çok iyi okumuşsun. Ama böyle okuma kıskanabilirim her an :D

günaydınlar
ellerine sağlık kalinkaselin kalinkaselin ciğim :KK200: herkesler harika okudu bu ay
benim sayım da kendim için yeterli :KK37:

K kitapkahvee hoş geldin :KK25:

İnce Memed sayfa 344, bugün bitecek
iş yerinde biter de kitapsız kalırım korkusundan yanımda Amok Koşucusunu da getirdim :confused:
Hoşbuldum teşekkür ederim kitabımı belirleyince bildirim yapacağım

Back
X