• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar.Ölüm Büyüsü'nü bitirdim.Agatha Christie'nin kitaplarını iyice sevmeye başladım.Yeni kitabım çok merak ettiğim ve burdaki tavsiyelerden sonunda alabildiğim Puslu Kıtalar Atlası ,sayfa:40.İyi haftalar ,iyi okumalar.

Kopyalanmış adam çok güzel gidiyor sinunu çok merak ediyorum

Yazarın dili ilk başlarda çok garip geldi nasıl ya dedim ama şu an çok sevdim:)

Bir adamin hikayesi ama adamin ağzindan anlatmiyo sanki bi arkadaşim oturmaya gelmiş de tanidiği birini anlatiyormuş gibi yazar... Bildiğiniz sohbet ediyoruz .... Arada " şunu da söylemeyi unuttum " falan diyo umarim ilerleyişi de güzeldir

Günaydın Kızlar
İyi Haftalar herkese

Tatsız konular olmuş geride kalmış şükür. Haftasonu hiç yerimde durmadığımdan bakma fırsatım olması sabah bir çırpıda okudum.

İnce Memed 3 70. sayfadayım nerdeyse hiç okuyamadım bu hafta akşam çocuk uyudukça biraz temizlik biraz kitap devam edeceğim inşallah

Günaydın kızlar.
Bugün hasta olduğumdan dolayı izin aldım ve evdeyim. biraz kendimi toparlayım da elime kitabımı alıp tüm gün keyif yapacağım.
Canım _meLinDa_ _meLinDa_ çığımın hediyesi Kızıl Takip bitmek üzere. Onu bitirip yeni kitabıma başlarım bugün.
İnce Memed'i sadece işyerinde okuduğum için araya kitap almadan devam ederim sanırım diyorum. Ama bir yandan da mart ayında 1q84 var, onu hep birlikte okumazsak tek başıma çok zor cesaret ederim gibi geliyor. Hele bi 2. Kitabı bitireyim de öyle karar vereceğim.

Canım çok geçmiş olsun

@masal348 Koalina Koalina hoşgeldiniz.

Korku - Stefan Zweig bitti. Tarz değiştirip Doğan Cüceloğlu'ndan Savaşçıya başladım.

İnce Memed 3
Sayfa 182

Murtaza ağanın Topal aliye yaptıklarına ayar oldum. Gerçi topal ı da sevmedim ama ağanın yaptığı da çok pis

Bu arada kızımın dişi çıkıyor galiba. İlk dişi. Aşırı duygusalım.

Allah kolaylık versin sana ve bebişe. Ağrısız, ateşsiz geçerler inşallah. Ben ve oğlum kolay atlattık bu dönemi, geçen ay 1 yaşını 8 dişle tamamladı. Pıtır pıtır peşi gelsin. Amin.:anne:

IMG_4267.webp
@masal348 Koalina Koalina hoşgeldiniz.

Korku - Stefan Zweig bitti. Tarz değiştirip Doğan Cüceloğlu'ndan Savaşçıya başladım.

Allah kolaylık versin sana ve bebişe. Ağrısız, ateşsiz geçerler inşallah. Ben ve oğlum kolay atlattık bu dönemi, geçen ay 1 yaşını 8 dişle tamamladı. Pıtır pıtır peşi gelsin. Amin.:anne:

Benimki 8.5 aylık.
Ya alt dişlerinden birisi yukarı doğru etini yarmış. Ama beyaz diş görünmüyor henüz. Diş mi acaba?

İnce Memed 3
Sayfa 182

Murtaza ağanın Topal aliye yaptıklarına ayar oldum. Gerçi topal ı da sevmedim ama ağanın yaptığı da çok pis

Bu arada kızımın dişi çıkıyor galiba. İlk dişi. Aşırı duygusalım.

Eki Görüntüle 1956514

Benimki 8.5 aylık.
Ya alt dişlerinden birisi yukarı doğru etini yarmış. Ama beyaz diş görünmüyor henüz. Diş mi acaba?

oy kuş ağızlı yerim seni ben:nazar::nazar::nazar: maşallah inciler gelmeye başlamış:KK36:ağrısız sızısız atlatır inşallah

Eki Görüntüle 1956514

Benimki 8.5 aylık.
Zamanla cikacak disi de.. incileriniz hayirli olsun.
Benim oglumda 9aylikken cikardi ilk disini. yavas cikariyor. 16aylik olcak 6disi var. 7.ci geliyor

Back
X