• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Halide Edip Adıvarın- Mor Salkımlı Ev eserinde kendi çocukluk anılarını,gençliğini anlatmış benim çok hoşuma gitmişti. Tavsiye ederim..

Teşekkür ederim bilgi için. Peki anıları arasında mücadele günlerinden bahsediyor mu? Ben daha çok mücadele zamanlarında yaşadığı olayları, zorlukları konu alan bir kitap arıyorum. Kendi araştırmam sonuçsuz kalınca sizin okuduklarınız yardımcı olur bana ancak. :) Eğer öyleyse hemen okuma listeme ekleme yapayım.

kalinkaselin kalinkaselin biz pazar günü buluştuk çoook güzel bi gün geçirdik:)) buluşmalara doymayan bi adet minervayim ben :))
Her buluşmada şahane hediyelerim oluyor bi ara sizlere de atayım:))

_meLinDa_ _meLinDa_ yi kıskanmıyorum:))
Sıradaki hedefim kim acaba ?

kalinkaselin kalinkaselin biz pazar günü buluştuk çoook güzel bi gün geçirdik:)) buluşmalara doymayan bi adet minervayim ben :))
Her buluşmada şahane hediyelerim oluyor bi ara sizlere de atayım:))

_meLinDa_ _meLinDa_ yi kıskanmıyorum:))
Sıradaki hedefim kim acaba ?

Bence benim o kişi :deli:

Ama benden incelik bekleme odunum ben sadece kendimi getiririm sana ona göre :bicak:

Merhaba kızlar. Sineklerin tanrısı bitti. Çoook beğendim. :KK200::KK200: Keşke ertelemeseydimde loliss loliss ciğim ilk aldığında okusaydım :kahve:

Ya o kitabı ben de çok merak ediyorum. Spoiler vermeden kısaca neden bahsettiğini söyler misin acaba?

Ben çok seviyorum :KK53: oturma fırsatım oluyo resmen dinleniyorum :KK48:

Ay yok almayım. Bana 10 dk lık kaş aldırmalarda bile afakanlar basıyor

elenaferrante elenaferrante evet geçen perşembe gördük keseyi. doktor bi kaç test verdi ama ben başka doktora gideceğim için bakmadım. çok şükür şimdilik ekşime ve uyku dışında problem yok gibi. bu cumartesi gidince sanırım kalp atışını da duyacağız :KK22:

Ay hadi gözünüz aydın.

_meLinDa_ _meLinDa_ toplu hediye kitap fotosu şeetmiştim ben senden.

günde hediye edilen kitapları geç okuyorsun demek o sebeple sana martta kitap yollamak yok :skandal:
napım sıra gelmedi. Bide ağır olabilir diye düşünmüştüm :KK51: Siz alın elbet birgün okunur :D

Teşekkür ederim bilgi için. Peki anıları arasında mücadele günlerinden bahsediyor mu? Ben daha çok mücadele zamanlarında yaşadığı olayları, zorlukları konu alan bir kitap arıyorum. Kendi araştırmam sonuçsuz kalınca sizin okuduklarınız yardımcı olur bana ancak. :) Eğer öyleyse hemen okuma listeme ekleme yapayım.

Tabikii çok ğüzel eminim beğenirsin. Birde Türkün Ateşle İmtihanı, Kurtuluş Savaşı ve yakın tarihinin, belli bir zaman kesitinde, şartların, bu şartlar içerisinde nasıl bir zaferin kazanıldığını konu alan, Halide Edib Adıvar'ın o günlerin bir portresini yazdığı anıları var bunuda okumanı tavsiye ederim.
Ya ben kitap belirlemistim hatta hafta sonu bi arkadaşla buluştum o da aynı kitabı dusunmusmus iptal mi ediyoruz şimdi:)

Yaaaaa :KK53::KK53::KK53: Farklı kitaplar alın siz karışmasın ortalık :D

Ya o kitabı ben de çok merak ediyorum. Spoiler vermeden kısaca neden bahsettiğini söyler misin acaba?

çok güzel bir kitaptı benim için. Savaştan uzaklaştırmak istenilen çocukların olduğu uçak bir adaya düşüyor ve orda sayısı belli olmayan çocuklar yaşam mücadelesi veriyor. İyiler kötü, kötüler iyi olmayı öğreniyor. Bana çok şay kattığına inanıyorum.

Back
X