• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

http://hizliresim.com/AL2B47

Bunlar da benim buluşma ganimetlerim .
İnsalalh foto işini becerebilmisimdir

AL2B47.webp

ispanakliborek ispanakliborek çiğim
bildirim topiğine;
Şubat-2
1- On Küçük zenci yazmışsınsın ya, şubat ayının 2. kitabı değil mi on küçük zenci?
liste yapan arkadaşın kafa karışmasın dilersen 1- i sil canım :KK200:

bu arada sen benim eski kurbanımmışsın ya, kullanıcı adı değişmiş geç tanıdım :KK200:

Haha söylicektim sana unuttum melindacığım. Beni murakamiyle sen tanıştırdın :-) 1q84ü okuyacaksın sen de değil mi?

Şubat ayının 3. Kitabı on küçük zenci ben anlamadım bu liste işini sanırım. Ay sonunda toptan yollasam daha iyi olucak :D
Şubat ayının 2. Listesinn ilk kitabı diye düşündüm. İlk listeye iki kitap yazmıştım. Yanlış mı anlamışım :-)

Herkese gunaydin,
Tom Mc CARTHY Kalan syf 239 . Karakterin takildigi ve kitabin ana konusunu olusturan noktalar beni biraz bayiyor guzel baslamisti ama bana gore akici devam etmiyor. Asil yorumu spoiler vermeden yapabilirsrm bitirince yapacagim.
ispanakliborek ispanakliborek yeni evin hayirli olsun, yol gercekten ciddi zaman aliyor. Insanin evde birsey yapacagi gelmiyor. Ben de antrenmanlar, evlilik hazirliklari derken 11den once varamiyorum eve. Is yerinde ne okuduysam o. Ben de bos bos muhabbettense kitabimi yegliyorum. O zaman da diger insanlar biraz antipatik buluyor bu durumu. Peki bu benim umurumda mi degiill :KK70:

Teşekkür ederim canım evet eve geç gitmek insanı perişan ediyor. Düzene girmek güxel. Evlenince rahatlarsın inşallah :)
Antipatiğim zaten ben iş yerinde sıkıntı yok. Soyutlamaya çalışıyorum kendimi. Baydım bazı insanlardan. :)

Haha söylicektim sana unuttum melindacığım. Beni murakamiyle sen tanıştırdın :-) 1q84ü okuyacaksın sen de değil mi?

Şubat ayının 3. Kitabı on küçük zenci ben anlamadım bu liste işini sanırım. Ay sonunda toptan yollasam daha iyi olucak :KK70:
Şubat ayının 2. Listesinn ilk kitabı diye düşündüm. İlk listeye iki kitap yazmıştım. Yanlış mı anlamışım :-)
şubat ayı içerisinde okuduğun kitapları yazıyorsun canım
dilersen şuan 3. kitabı okuyorsan;
Şubat-3 On küçük zenci yaz

dilersen de bizim yaptığımız gibi
Şubat ayı;
1-xxxx
2-yyyy
3-zzzz diye yap

yeni kitap bitirdikçe de o listede devam edersin alıntılayıp
Şubat ayı;
1-xxxx
2-yyyy
3-zzzz
4-vvvvv diye

evet ben de okuyacağım 1q84, ama bende tek hali var sadece akşamları evde okuyabilcem, ince memedlerim bitsin başlarım

Yaaaa ama kıskandım ki şimdi ben. Onu ancak 2 ayda okurum yoksa okumayı çok istiyorum ama vakit sorunum var.
muhtemelen bende ay boyunca evde sadece onu okuyacağım ama şimdi okumazsam birlikte hiç okuyamam ve okumayı çok istiyorum

Kızlar bu arada Cengiz Aytmatov kitaplarını hangi yayınevinden alıyorsunuz??? Ben sadece Beyaz Gemiyi okudum diğer kitaplarını okumayı çok istiyorum.
ötüken neşriyat yayınlarından okuyorum ben genelde çoğunluk ondan okuyordur diye düşünüyorum

Back
X