- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #5.381
Dün yaptığım bildirim de İnce Memed 3 sayfa 250 lerdeyim yazmışım ama aslında 244 teymişim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Süper iyi günler syf:88
Bir saat okudum sadece , punto büyük akici konusu oldukça güzel ve tam sevdiğim tarzda...
P PembePaltolu sen ne durumdasin???
Açıkçası ben senin cevap vermeni beklerdim zaten, aytmatov uzmanı olarak.epsilon ve ötüken den var canım, epsilon un kitapları biraz dar
Zaten bu ara daha çok ötüken in basımları satılıyor
Cevap veren olmuştur ama görünce yazmadan edemedim![]()

Melindacim tesekkur ederim.
Ben rastgele seciyorum kimisini, kimisini de onceden karar veriyorum. Aslinda o kitap kulesinin karsisina oturup karar vermek de cok heyecanli oluyo. Iste boyle heyecanli bol adrenalinli bi hayatGünaydın
Senin de okunmayı bekleyen güzel bir hazinen varmış.
Ben genelde aylık okuma listesi çıkarıyorum. Son 1-2 ayda pek yapamadım ama aylık plan yapınca güzel okuyorum.
Mesela mart ayı için kendime 4-5 kitaplık bir liste yapcam okuyacaklarım arasından. Sen de öyle yapabilirsin bence. Tavsiye ederim
Kuzu valla hizina yetisemiyorum , Lenin'in Mangasi hakkindaki yorumlarini merakla bekliyorum.Günaydın Kızlar,
Lenin'in Mangası Syf.54
Kırmızı Saçlı Kadın Syf. 44
Yeni Dunya ve Canim Aliye Ruhum Filiz'i okumadim. Sabahattin Ali'yi ben de cok seviyorum. Hatta butun yazdiklarini okuduktan sonra tekrar 2. okumaya gecebilirim.Günaydın kızlar :) Dün Sabahattin alinin Yeni dünya kitabını okudum. Ben bu adamı çok seviyorumHer ay bir kitabını okuyorum.Bazen ikide olabiliyor
Sanırım son 2 kitabı kaldı
![]()
Toni MORISON Merhamet kitabina baslayacagim bugun. Ben bu yazari Ingiliz saniyordum Ohio luymus. :) Daha evvel elime SEVILEN adli kitabi gecmisti. Ingilizce bolumunde okuyan bi arkadasim vermisti demek ki edebi degeri var diye baslayip bir turlu ilerleyememistim. Sevilen bir kosede sirasini bekliyor. Merhamet'e baslayalim bakalim.
Hepinize mutlu gunler.![]()
Ben rastgele seciyorum kimisini, kimisini de onceden karar veriyorum. Aslinda o kitap kulesinin karsisina oturup karar vermek de cok heyecanli oluyo. Iste boyle heyecanli bol adrenalinli bi hayat
Kuzu valla hizina yetisemiyorum , Lenin'in Mangasi hakkindaki yorumlarini merakla bekliyorum.
Yeni Dunya ve Canim Aliye Ruhum Filiz'i okumadim. Sabahattin Ali'yi ben de cok seviyorum. Hatta butun yazdiklarini okuduktan sonra tekrar 2. okumaya gecebilirim.