• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Güzel gidiyor şu an için, böyle parçaları birleştirmeye çalışıyorum sürekli. Acaba tutuyor mu diye de heyecanla bölümleri okuyorum. Aslına bakarsan çok bir şey yokmuş gibi ama bir cümle başka bşr olayı çağrıştırıyor, o kısmı sevdim. :21:

ben de sonunda bir şey çıkmayacak da boşuna heyecanlanıyorum sanırım diyorum. Ama okutuyor meraktan :-)

İNce Memed 4 e başladım.
Diğer kitaplarında olduğu gibi ilk bölüm ne güzel ya. Bayılıyorum. Çok güzel anlatmış

Günaydın Kızlar,
bu hafta kitap okuması yapamıyorum maalesef. inşallah haftaya başlayacağım. bu arada yabancı değilim eski nickim
( her03sey01 ).
Oyy bebegiyle beraber yaziyor artik. Ben anlamistim zaten okudugun kitaplardan. Allah kolaylik versin canim. Bilgilendirme ocin de ayrica tesekkur ediyorum.

Cicoretti Cicoretti canım kusura bakma sana geç döndüm. Lenin'in Mangası Rusya da geçiyor. Rusya'da eski rejime dönmeye çalışanların darbe yapmaya çalışması ve diğer ülkelerin devreye girip planları bozmaya çalışmasıyla ilgili. Çok akıcı bir kitap. kişi sayısı çok fazla olduğu için bazen bu kimdi diyorsun ama okumanı tavsiye ederim
Ay senin bebişin 2 gramlık mı şimdi :)
Yerim ben o minnoşu :))

Back
X