• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar
ince memed 3 sayfa 168 deyim. kaplumbağa gibiyim çünkü ayın 26'sında nişanım var, onun hazırlıkları ile uğraşıyorum. şimdi kıyafet bakmaya gidiyorum mesela. benim olmasa da sizin keyifle okuduğunuz bir hafta sonu olsun. sevgiler benden hepinize :KK200:
hayırlısı olsun:KK36:çok güzel heyecanlar hazırlıklar bunlar:KK200:

Iyi hafta sonlari

Sevda Sozleri sayfa 40..
1Q84 e de dun giris yaptim 30 sayfa okudum.

M mambur hosgeldin canim...

yezdaasya yezdaasya hayirli olsun... hersey keyifle ve gonlunce olur umarim.

Bir bardak su içsem şimdi
Yaralarımdan dökülür
Gün ki yıkımlar günüdür
Boştur ne söylesem şimdi...

Bunu çok seviyorum :KK200:

Cemal Süreya,Sevda Sözleri bitti.
Ayse Kulin,Sevdalinka'ya basladım.40. sayfadayım.
Sevda Sözleri kitabi olanlar bi bakabilirler mi? Benim kitapta 163-192 arası iki kez basılmış. Yapı Kredi Yayınları. Sizinkiler nasıl?

Canim sen yazinca baktim benim kitapta bir sorun yok.

Günaydınlar
Bugün biz yine İstanbul yolcusu
Maça gitçek eşimle bi arkadaşımız
Hanımlar olarak arkadaşımla ben de takılıcaz kız kıza :KK200:
Okuyamam muhtemelen
İyi haftasonları:kk77:
Seninle aynı şehirde nefes almak onurdur basganim :)

Bir bardak su içsem şimdi
Yaralarımdan dökülür
Gün ki yıkımlar günüdür
Boştur ne söylesem şimdi...

Bunu çok seviyorum :KK200:

Cemal Süreya,Sevda Sözleri bitti.
Ayse Kulin,Sevdalinka'ya basladım.40. sayfadayım.
Sevda Sözleri kitabi olanlar bi bakabilirler mi? Benim kitapta 163-192 arası iki kez basılmış. Yapı Kredi Yayınları. Sizinkiler nasıl?
aa gidince bende bir bakayım daha başlamayı düşünmüyorum son hafta başlarım belki

Kızlar ya
Belki ayın 15 inden sonra kitap alışverişi yaparım.
Sizin beğenilerinizi dikkate alıyorum ama belki gözümden kaçmış olan vardır.

Çok çok beğendiğiniz kitaplar neler?

Kitap fuarı var istanbulda zor tutuyorum kendimi gitmemek için. Çok kalabalıktır dimi?

Kızlar ya

Proust okudun mu? Bir de tehlikeli oyunları alacak mısın?

Günaydınlar
Bahar yorgınluğuyla geldi, birkaç gündür ne okuyacağıma karar veremedim dolayısıyla yeni kitaba başlayamamıştım
Dün gece Alper Canıgüz- Cehennem Çiçeği'ne başladım
Kızlar dereceye girenleri tebrik ediyorum
bir garip oblomov bir garip oblomov kredi kartı borçlarından kurtulmanın yolunu bana öğretsen. Feci diplerdeyim. :KK43:
@_meLinDa_ tehlikeli oyunlar mart mı nisan mı demiştik? Ben satın aldım ama emin olamadım.
@kalinkaselin yukarıda da sormuştum ama gözden kaçmış olabilir. Yarım bırakıp devam ettiğimiz kitaplarda nasıl bir şey uyguluyoruz. Mesela ocakta başlayıp 200 sayfa okumuşum. Şimdi devam ediyorum. Kitap 350 sayfa. Onu sayıcak mıyız? :)
Hangi ay bitirirsen o aya yazarsın canım
Tehlikeli Oyunlar için mart dedik, 1q84 sizi zorlar belki ama ben bu ay okurum çünkü elimde onunla birlikte 4 Kitap var okunacak
Mecburum yani:KK53:

Kızlar ya

vikitap üyeliğin var mıydı? hangi kitapları okuyup okumadın bilmiyorum ama genel olarak yazar ismi söyleyebilirim. Zülfü Livaneli en birinci yazarım benim okuduğum kitaplarından hiçbir tane kötü kitabına rastlamadım. Buranın bana kazadırdığı ve çok beğendiğim yazarlardan Cengiz Aytmatov'un kitaplarını da çok beğendim. Ve şu an Nazan Bekiroğlunun kitabı La&Sonsuzluk hecesi muhteşem ötesi. bu bitince Nar Ağacına gelecek sıra bakalım onda da aynı tadı bulabilecek miyim?

Günaydınlar
Bahar yorgınluğuyla geldi, birkaç gündür ne okuyacağıma karar veremedim dolayısıyla yeni kitaba başlayamamıştım
Dün gece Alper Canıgüz- Cehennem Çiçeği'ne başladım

Hangi ay bitirirsen o aya yazarsın canım
Tehlikeli Oyunlar için mart dedik, 1q84 sizi zorlar belki ama ben bu ay okurum çünkü elimde onunla birlikte 4 Kitap var okunacak
Mecburum yani:KK53:

1Q84 çabuk akıyo ince memed gibi zorlamıyor. Ben de bugün kitaplarımı dizicem okunmayı bekleyen bismillah :D

Proust okudun mu? Bir de tehlikeli oyunları alacak mısın?

vikitap üyeliğin var mıydı? hangi kitapları okuyup okumadın bilmiyorum ama genel olarak yazar ismi söyleyebilirim. Zülfü Livaneli en birinci yazarım benim okuduğum kitaplarından hiçbir tane kötü kitabına rastlamadım. Buranın bana kazadırdığı ve çok beğendiğim yazarlardan Cengiz Aytmatov'un kitaplarını da çok beğendim. Ve şu an Nazan Bekiroğlunun kitabı La&Sonsuzluk hecesi muhteşem ötesi. bu bitince Nar Ağacına gelecek sıra bakalım onda da aynı tadı bulabilecek miyim?

Tehlikeli Oyunlar ı almayı planlıyorum zatten.
Evet Nazan Bekiroğlu. Burada okuyup beğenenleriniz vardı. Neden aklıma gelmedi ki? Ekleyeceğim onu da. Teşekkür ediyorum

IMG_2110.webp

Benim okunmayı bekleyenlerim + sapiens de var ki o eşimde olduğu için koyamadım. bir de hala alışveriş yapıyorum ya inanamıyorum. Sizlerle yapacağım ortak okumalar hariç kitap alımını durduruyorum.

Back
X