• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar
ince memed 4 517 deyim
aslında listemde sırada Nazlı Eray veya Zweig vardı ama ikisini de çok yeni okuduğum için hiç onları okumak gelmedi içimden. Gülşah Elikbank İhtimal kitabını aldım yanıma bir yandan da 1Q84 e mi başlasam diye düşünüyorum ama kararsızım :confused:

Günaydın
Dün tüm günü hastanelerde geçirdik, salgın var kızlar bebelere dikkat edin
Yorgunluktan 1 sayfa dahi okuyamadım :KK43:

ahh eskiden ben de anlatırdım hep, içimde kalınca, hele ki ilginç bir kitap okuyorsam, şişiyorum :KK70:
Ama artık benimki anlatma ben de okurum diyo
Hiç kitap aşkı aşılamasaydım keşke:KK45:

biz veliler de 2.dönem rahat olur diye ummuştuk:KK70:

Ah kuzumm geçmiş olsun. allahım şifa versin en kısa zamanda inşallah :hasta:
sen bizi iki güne geçersin bile canım :KK200:
iş yerine götürebiliyor musun?
ben sadece evde okuyabiliyorum

Valla kucakladım geldim şimdilik müsait olamadım ama öğleden sonra okurum sanırım. :21:

Günaydın

ahh eskiden ben de anlatırdım hep, içimde kalınca, hele ki ilginç bir kitap okuyorsam, şişiyorum :KK70:

Benimki de okur da roman okumuyo neyse ki :D o yüzden anlattırıyo :D

Merhaba Koalina. Hoşgeldin, uzun zamandır görüşmüyoruz iyisindir umarım. Seni tekrardan kitap topiklerinde görmek güzel.. :KK51:
Merhaba, uzuuuun zamandır kitap okumuyorum gerçekten. Tekrar başlamak istedim, motivasyon olsun:) Her şey yolunda, sen nasılsın?

Günaydın

Aslında çok ödev vermiyorum eve günde arkalı önlü 1 sayfa, bazen deftere ek olarak 10 toplama vs ama veliler ve çocuklara hırslı, sınıfta çok yoğunum. Günde 10 kitap okuyup kitap değiştirmek isteyenler, ritmik saymaları ezberleyip bir sonrakini isteyenler, eldeli toplamaya geçenler...Her gün bir kontrol durumundayım ne yapacağımı şaşırdım:D

Günaydın
ince memed 3 sayfa 452 dün güzel okudum. bugün pek okuyamam sanırım, bitirmek istiyorum artık 3 ü..
loliss loliss canım çok geçmiş olsun :KK200:

Günaydın tatlış hatunlar. Dün kitabımı işte unuttum bende onun yerine ben hüzünlü orsplarıma başladım 27. sayfadayım

geçmiş olsun canım. şimdi durumu naısl
hep unutuyorum yaşar kemalin hangi serisini okuyalım demiştik? vikitapa ekleyeceğim :KK51:
İyi canım çok şükür, çok yorulmuş ama hâlâ uyanamadı
Kimsecik serisi :)

Günaydın kızlar,
Kitabımı evde unuttum çok üzgünüm. Üstelik şu işyerine başladığım günden beri ilk defa elime bunun için bir vakit çıkmışken elimde kitap yok. Çok gıcığım kendime
merhaba, hoşgeldin:KK200:
Ah kuzumm geçmiş olsun. allahım şifa versin en kısa zamanda inşallah :hasta:

Valla kucakladım geldim şimdilik müsait olamadım ama öğleden sonra okurum sanırım. :21:
Sağol canım benim
Merhaba, uzuuuun zamandır kitap okumuyorum gerçekten. Tekrar başlamak istedim, motivasyon olsun:) Her şey yolunda, sen nasılsın?

Aslında çok ödev vermiyorum eve günde arkalı önlü 1 sayfa, bazen deftere ek olarak 10 toplama vs ama veliler ve çocuklara hırslı, sınıfta çok yoğunum. Günde 10 kitap okuyup kitap değiştirmek isteyenler, ritmik saymaları ezberleyip bir sonrakini isteyenler, eldeli toplamaya geçenler...Her gün bir kontrol durumundayım ne yapacağımı şaşırdım:KK70:
maşallah sizinkiler gayretli çıkmış:KK70:
loliss loliss gecmis olsun canim.
Koalina Koalina sana da kolay gelsin canim senin sinif zehir gibiymis masallah.

Günaydın
ince memed 3 sayfa 452 dün güzel okudum. bugün pek okuyamam sanırım, bitirmek istiyorum artık 3 ü..
loliss loliss canım çok geçmiş olsun :KK200:
Sağ olun kızlar:KK36::KK36::KK36:

Memed 3 ü bitirdim ve kibritleri çk seven küçük kiza başladim:) ebrucuğum aykaç cığım baya önerdi zaten 150 sayfa kadar bişey kolay okunuyor

Ondan sonraaaa 1q84 basliycam

Bu arada bildirim sayfasinda guncelleme yapmayi unuttum bi ara yapcam onuda :)
4.nezaman okuyacaksın. Ben başladım o_O

Günaydın

Geçmiş olsun canım.
O salgın bize de uğradı malesef.
Hastalıksız bol okumali günler :KK36:

Back
X