• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar :KK200:

Dün pilav yapayım derken parmağıma ufak bir operasyon yaptım :KK53: Şimdi sargılı geziyorum. Yaklaşık 10-15 gün sürermiş yaranın kapanması. Ama tabiki de bu sürede işe gelmek zorundayım :olamaz:
1Q84'te psikolojik 200 barajını da geçtim :KK53: Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum :p Gündüz çok okuyamıyorum ama akşamları yatmadan eşimle yarım saat 1 saat kitap okumaya çalışıyoruz bu ara. Alışkanlık oturtacağız kendimize inşallah :KK53:
Şimdilik benden bu kadar, ben işlerime geri döneyim :kahve:

Pilav yaparken sargilik duruma nasil geldin canim ya:KK57:

Cok gecmis olsunn:KK200:

Pilav yaparken sargilik duruma nasil geldin canim ya:KK57:

Cok gecmis olsunn:KK200:

Tereyağı kesiyordum da elimdeydi işte tereyağı, öyle kestim :olamaz:
İşyerinde dalga geçiyorlar sabahtan beri, her önüne geleni ev hanımı yaparlarsa böyle oluyor işte. Kocasına yazık bunun diye :bicak:

İşyerinde dalga geçiyorlar sabahtan beri, her önüne geleni ev hanımı yaparlarsa böyle oluyor işte. Kocasına yazık bunun diye :bicak:
Ama kuzu et keserken olsa ya da rende yaparken olsa tamam da tereyağı ya gülmek istiyorum :p
Buzluktan mı çıkarmıştın yağı tabi o da bir olasılık. En iyisi sizin bıçakları biraz köreltelim :p
Derken ben bir sakarlık yaparım şimdi :D

Ama kuzu et keserken olsa ya da rende yaparken olsa tamam da tereyağı ya gülmek istiyorum :p
Buzluktan mı çıkarmıştın yağı tabi o da bir olasılık. En iyisi sizin bıçakları biraz köreltelim :p
Derken ben bir sakarlık yaparım şimdi :KK70:
Gül gül çekinme :KK45:
Buzluktan da değildi bide düşün, yumuşaktı tereyağı :KK53: Fazla yumuşaktı diye yağ gibigitti galiba bıçak :p
Hep o kocam olacak adam yüzünden, gidip biliyor bıçakları kafasına göre. Şimdi 15 gün yemekleri o yapsın da görsün gününü :KK12::deli::deli:

Ben kendimi dusundum de pilav yaparken bicakla isim olmuyor (sakarligim tutar simdi diye gerekmedikce bicak kullanmiyorum da:KK48:), hic aklima gelmedi yani nasil sargiya alindigio_O

Is yerindekilere de kocam benden memnun siz kendi ev hanimliginiza bakin de:sinirli:

Benim de birinde annemin bicagi bileyesi tutmus da yikarken kesmistim parmagimi. Hastanede doktorlar dalga gecmisti, bi de universite hastanesi hepsi basima toplandi yok "mutfaga ilk girisin mi" yok "nasi becerdin cok komik hahaha". Asiri rezil olmus hissetmistim:KK48::KK48:

Aman dikkat et canim bi dahakine:KK200:

Ben kendimi dusundum de pilav yaparken bicakla isim olmuyor (sakarligim tutar simdi diye gerekmedikce bicak kullanmiyorum da:KK48:), hic aklima gelmedi yani nasil sargiya alindigio_O

Is yerindekilere de kocam benden memnun siz kendi ev hanimliginiza bakin de:sinirli:

Benim de birinde annemin bicagi bileyesi tutmus da yikarken kesmistim parmagimi. Hastanede doktorlar dalga gecmisti, bi de universite hastanesi hepsi basima toplandi yok "mutfaga ilk girisin mi" yok "nasi becerdin cok komik hahaha". Asiri rezil olmus hissetmistim:KK48::KK48:

Aman dikkat et canim bi dahakine:KK200:

Tereyağ atıyordum içine, ne bileyim kesiverdim işte :110:
Sanırım benim de artık bıçakla olan münasebetimi azaltmam lazım :olamaz:
Acilde doktor bana direk nerde bu parmağın devamı ben ne dikeceğim şimdi dedi :KK45: Eve gidip arayalım mı dedim ben de :KK70:
Bu kadarla geçireyim inşallah. Çok sakarım ben ya ne kadar dikkat etsem de illa bişeyler yapıyorum :mad:

Günaydınlar
minerva1988 minerva1988 çok saçma bi ikili oldu ama şimdilik gidiyo :confused:

yarın @PambukPrensess ve diğer kankim ile buluşucam, bana süpriz doğum günü yapacaklar :KK48:
ne kadan da süprüz o öyle:KK45:
Günaydın kızlar :KK200:

Dün pilav yapayım derken parmağıma ufak bir operasyon yaptım :KK53: Şimdi sargılı geziyorum. Yaklaşık 10-15 gün sürermiş yaranın kapanması. Ama tabiki de bu sürede işe gelmek zorundayım :olamaz:
1Q84'te psikolojik 200 barajını da geçtim :KK53: Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum :p Gündüz çok okuyamıyorum ama akşamları yatmadan eşimle yarım saat 1 saat kitap okumaya çalışıyoruz bu ara. Alışkanlık oturtacağız kendimize inşallah :KK53:
Şimdilik benden bu kadar, ben işlerime geri döneyim :kahve:
geçmiş olsun çekirge
Senin bu psikolojik barajlar kitap bitene kadar devam ediyor galiba:KK70:

Haklısın aslında devirdiğimiz her 100 sayfada bitti bitecek diyoruz
Yani 1q84 te zor biraz o:bicak:

Daha 10 tane psikolojik baraj var :olamaz:
Aslında ayrı kitaplar okusak gözümüze bu kadar çok gelmez de kucağıma bir alıyorum kitabı tuğla gibi :KK53:
Ya uykum geliyor ya kollarım yoruluyor yatakta onu tutmaya çalışmaktan :KK70:

Back
X