• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar kızlar,
birkaç gündür giremiyorum. Şifremi unutmuşum telefonu sıfırladım. Şifre gitti telefondan giremeyince de fırsat bulamadım. Bu arada tehlikeli oyunlar s.80 yapabildim ancak.!
Bir yandan Köpek Kalbi okuyorum. Geçen akşam Kadıköy'de bir arkadaşımı beklerken canım sıkılmasın diye kitap aldım hemen orada İş Kültür yayınevinden. yanımda kitabım yokmuş. Oturup okudum oracıkta. S.56'dayım onda da.
Bir yandan da deli gibi Sosyoloji vizelerime çalışıyorum. Blog açtım. Çalışırken çıkardığım özetleri oraya eklemek için. Ama onu da beceremedim. İlerletebilirsem bir şeyler çıkarsa sizle de paylaşırım linki. Mart sonuna gelirken Tehlikeli Oyunlar okuyabilen var mı? Eski mesajları pek okuyamadım şimdi dönüp oraları okuyacağım.
Dün Süreyya Operası'nda Faust'u izledim. 3 saat sürüyor. 3 perdelik bir opera. Öldüm sıkıntıdan. 2. perde çok durağan ve uzun orda baydım bayağı. 2.perdenin başında başrol hatunumuz elinde tabletle çıktı sahneye. Sözleri ezberleyememiş mi bilmiyorum neden öyleydi. İzleyen bilen var mı? O kısım tam fiyaskoydu. Sürekli ordan bakıyor sayfa falan değiştiriyordu. Onun dışında güzel geçti.
Benim anlatacaklarım bayağı birikmiş girmeye girmeye :)
Ben Tehlikeli Oyunlar'i okuyorum. 418. sayfadayim.

Chuck Palahniuk- Pigme
Hayvanlardan Tanrılara Sapiens

O kadar kararsızım ki ne okusam? Yeni kitaplar alasım var.

Bu ikisinden önerdiğiniz var mı?

Genel olarak Chuck Palahniuk severim, bir kaç kitabını okudum ve beğendim.

Ama kurgu roman olsun da istemiyorum bu kez.
Bilemedim.

Öneriniz var mı?

M maviduvar1 eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın

Köpek kalbi bitti. Çok farklı bir öykü. Sovyetler döneminin yasaklı kitaplarından. Öykü zaten çok yaratıcı. Onun dışında alt metinde verilen olaylar başlı başına başka hikaye zaten. Rus tarihinden biraz anlasam daha farklı bir gözle okuyabilirdim kitabı eminim. Köpekten insan olsa sovyet döneminde neler yapar? Mizah ve kinaye dolu. Okunmalı :)

Chuck Palahniuk- Pigme

Bilemedim.

Öneriniz var mı?

Pigme bende de var henüz bekliyor rafta. Günce yarım Yine Chuck'ın kitabı. Şu sıralar yeraltı edebiyatı okuyasım yok. Eğlenceli bişiler istiyorum.

Çok güzel gidiyor. İlk yüz sayfada sıkıldım odaklanma sorunu da yaşadım.

Ama sonrasında büyük bir ilgiyle okudum.
Şimdi biraz daha okudum sanırım 40 sayfa falan kaldı.
Sende nasıl?

O eşiği geçemediğim için sanırım okuyamıyorum. Bugün devam etmeye çalışacağım :(

Ben de senin yazdığını görmemişim. Yolculuk mu var? İyi yolculuklar
Tesekkurler:KK200: izne cikip aileleri ziyarete geldik canim konyaya.
Günaydın kızlar
Dün tek kelime okuyamadım. Bugün yeni mobilyalarım var. Muhtemelen bugün de hiç okuyamam.

Ne guzel olmus hayirli olsun, gule gule saglikla mutlulukla kullanin insallah canim:KK200:

Güya tüm haftasonunu kitap okuyarak geçirecektik. İki gün de dışarılardaydık :işsiz:
1Q84'te sayfa 666dayım ancak. İş yoğun olur bugün okuyamam sanırım, akşam da tiyatroya gideceğiz geç geliriz eve. Sanırım bu ay bu kitap bitmeyecek :KK42:
Mart ayını boş geçmemiş olmak için işyerinde fırsat buldukça Sevda Sözleri'nde birkaç sayfa da olsa ilerleyeyim bari. Bu ayı boş geçmek istemiyorum :KK34:

Chuck Palahniuk- Pigme

Bilemedim.

Öneriniz var mı?

İkisini de okumadığım için yardımcı olamayacağım maalesef

Günaydınlar. Ben de okuyamayanlardanım. Diş sıkıntım ve bebişimin diş sıkıntısı vardı. Bir de cuma akşamı Haldun Dormen'in tiyatro oyunana gittik, oyuna verdiğim paranın ve harcadığım zamanın pişmanlığını atamadım üstümden. Hepinizi öperim.

Back
X