• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın :KK200:

Mürebbiye 59. Sayfadayım. Son bir öyküm kaldı, bitmesin istiyorum, yarına bıraktım onu.
Bayan Peregrine ise 209. Sayfadayım. Artık konunun içindeyim nasıl ilerleyeceği hakkında bir fikrim yok, merak ediyorum. Fotoğraflarla karakterlerin desteklenmesi çok güzel olmuş. Önce hayal edip sonra zihnimdekiyle karşılaştırabiliyorum.

Bugün son keyif günüm. Yarın ders çalışacağım. Sabahları kitap okuyup sonrasında da makale okuyup canımı sıkacağım. :işsiz:
Oyy gizim kolay gelsin şimdiden:(

kızlar merhaba mart ayı listelerini yaptım
geçen ay yapacağım düzeltmeleri de yaptım
yalnız ikinci kere kontrol edemedim bi yanlışlık vars aözelden bana mesaj atın arada kaynamasın:)

bu ay sonuncu olmasam da çok verimsiz geçti benim için:),
birinci ikinci ve üçüncüleri tebrik ediyorum:)

yalnız ikinci kere kontrol edemedim bi yanlışlık vars aözelden bana mesaj atın arada kaynamasın:)

listecibaşım
mybrightside arkadaşımız geleli birkaç gün oldu, o sebeple kendisini nisan ayından itibaren sayalım olur mu
çünkü buraya gelmeden önce okuduklarını da yazdı o
diğer arkadaşlara haksızlık olmasın

ellerine sağlık

Ellerine sağlık canım.
Benin okuma hızım emin adımlarla yavaşlıyor. Düşüş konusunda çok istikrarlıyım. :bicak:

Back
X