- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #7.561
3te bana da haber verin.bebeklerSüpersin bu arada benim peregrine bitiyor, yarın başlayalım mı 2'ye ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3te bana da haber verin.bebeklerSüpersin bu arada benim peregrine bitiyor, yarın başlayalım mı 2'ye ?![]()
Mürebbiye'yi bu akşam bitiririm, Algernon'a Çiçekler'de yarın biter sanırım. O zaman yarın her iki koldan da ikinci kitaba başlarım ben de![]()
3te bana da haber verin.bebekler
Sen e kitap mi okuyorsun kuzu algernonuMürebbiye'yi bu akşam bitiririm, Algernon'a Çiçekler'de yarın biter sanırım. O zaman yarın her iki koldan da ikinci kitaba başlarım ben de![]()
Kedi mektupları-oya baydar
Kedilerin dünyasını görmek adına güzel bir kitapti. Siyasî olaylardan dolayı yurtdışında surgun olanların yaşamları canımı acıttı. Ben sevdim yazarın adını ilk kez duyduğum için çok üzüldüm
__giz__
İlk üçe girenleri tebrik ederim
Yeni baykuşlar kalıcı olmanız dileğiyle,ispanakliborek @mambur @nickelanjelo
![]()
kesinlikleAlper Canıgüz bana, Hasan Ali Toptaş daloliss kankama reklam parası vermeli
yalnız cümlede çok güzel anlatım bozukluğu yaptım![]()
Benimde yarın biter sanırım. Sırtım ağrıdığı için akşamları pek okuyamıyorumbende iyiki 1q84 ü okumuşum diyorum gerçi bitmesine 200 sayfa falan var ama bu gece inşallah biter:)
ortak okuma olmasa biraz zor okurdum :) ve çok keyif aldım gerçekten
Yaşasin seni geçicem:) tek rakibim niş:)Benimde yarın biter sanırım. Sırtım ağrıdığı için akşamları pek okuyamıyorum![]()
Mesajını görmemişim. @_meLinDa_ ya sordum. Sağolsun cevap verdi. Tanıştığımıza memnun oldum canımİg deki benim sanırım.![]()
O bildiğim kadarıyla henüz son sınıf değil basgan yardimcimEvet canım. O bir süre olmayacak ama listede kalmaya devam edecek. Başarılarkoza16
ygs sınavı nasıl geçti acaba
![]()
Evet koza sınavlara hazırlanıyo küçüğümüz, onu sınavları bitene kadar izinli sayalım@koza bu ay bildirim yapmamış ama bildiğim kadarıyla sınavlarından dolayı okuyamayacağını bildirmişti dimi başkanım ....