• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın :KK200:

Zweig'in Mürebbiye'si şimdi bitti. Çok keyif alarak okudum. Duygu aktarımları çok güzeldi. Betimlemeleri beni benden aldı. Nakış nakış kalbime işledi diyebilirim.
xyzt-5544 xyzt-5544 ile birlikte başlamıştık, aynı duyguları hissederek de bitirdik. Yeniden yeni kapıları birlikte aralayalım kuzum. :KK19:

Yeni kitabım:

Ransom Riggs__Gölge Şehir, 436 syf.

bu olumlu yorumlardan sonra listeme eklemesem olmaz:dondurma:

Algernon'a çiçekleri okumayı çok istiyorum ama temin edemedim.
Tatar Çölü
Sayfa 32

Günaydın kızlar
elenaferrante elenaferrante çok geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum

Günaydınlar kızlar
Damızlık Kızın Öyküsü'nü okumaya karar verdim ben de. Listeye bakamadım bir gidip bakayım.

Onu benim de okuyasım var. Yorumlarını alırım.

Gunaydin kizlar yaaa yarim yamalak okudum yazdiklarinizi bana hic bildirim gelmiyo artik. Cok da yogunlugum var hem is hem mesai sonrasi kosturuyorum antrenmanlarim da aksiyor kitaplarim da. Cok tatlisiniz hepiniz. Ozluyorum burayi. @minerva1988 gecmis olsun canim. @nickelanjelo saglikli bir omur dilerim kuzuna da sana da. @__Dalida__ canim insallah hayirlisi ile ve kolaylikla istegine kavusursun.
Yarin baslayacagim insallah okumaya tekrardan.
Sevgiler.

Günaydın yorma kendini. Bol gülümsemeli bir gün olsun sana

canımın içi çok teşekkür ederim :KK37:

Avukatlar günün kutlu olsun melinda

Kızlar günaydın.
Osho nun kitaplarını okuyanınız var mı? Hangisini önerirsiniz :)

Bu Zihnin Geleceği ve Geleeğin Fiziği mi?
Eşim almıştı geçen ama daha okumadı. Ben de belki yazın falan okurum. Anca yaza sıra gelir çünkü

Screenshot_2017-04-05-10-59-57-1.webp

kalinkaselin kalinkaselin _asmunikal_ _asmunikal_ liste için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık :KK200:

Bu aydan sonra beni listeden çıkarabilirsiniz arkadaşlar. Hem yoğun çalışmam hem tüp bebek olayları zaten beni çok yoruyor buraya vakit ayıramıyorum. Siz okuyup üzerinde sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum bile. KK"dan genel olarak ayrılmak ve hesabımı kapatmak istiyorum sadece kitap günümüzün bitmesini bekliyorum. Şimdiye kadar burdaki birçok kişiden güzel kitap tavsiyeleri aldım, beraber okumalarımız oldu hepinize teşekkür ediyorum. Kitap okuyup buraya okuduklarımı sıralamak marifet değil, burada okuduklarını konuşan sohbet eden kişiler dereceye girsin ki buranın amacı belli olsun. Bol kitaplı bol okumalı günleriniz olsun :KK200:

kalinkaselin kalinkaselin _asmunikal_ _asmunikal_ liste için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık :KK200:

Bu aydan sonra beni listeden çıkarabilirsiniz arkadaşlar. Hem yoğun çalışmam hem tüp bebek olayları zaten beni çok yoruyor buraya vakit ayıramıyorum. Siz okuyup üzerinde sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum bile. KK"dan genel olarak ayrılmak ve hesabımı kapatmak istiyorum sadece kitap günümüzün bitmesini bekliyorum. Şimdiye kadar burdaki birçok kişiden güzel kitap tavsiyeleri aldım, beraber okumalarımız oldu hepinize teşekkür ediyorum. Kitap okuyup buraya okuduklarımı sıralamak marifet değil, burada okuduklarını konuşan sohbet eden kişiler dereceye girsin ki buranın amacı belli olsun. Bol kitaplı bol okumalı günleriniz olsun :KK200:
Hakkında hayırlısı olsun :KK200::KK200::KK200::KK200:

Merhaba kızlar,
evimde geçirdiğim ilk hafta olduğu için ince temizliğe giriştim. temizliği bitirirsem kitap okumaya ve ders çalışmaya devam edeceğim. şu an elimde "Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafetle Gezer" var inşallah ona başlayacağım
:KK68:

Senin avukat olduğunu bilmiyordum. Senin de günün kutlu olsun.
Ayrıca kararından dolayı da hakkında hayırlısını diliyorum.
İnşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın.
Hayatından kitaplar ve minik yavrun hiç eksik olmasın

Algernon'a Çiçekler maalesef bitti, keşke bitmeseydi dedim. Ağladım sonunda :110: Filmi var mı acaba?

Biraz işim var onları halledeyim Gölge ŞEhir'e başlayacağım. Hem evde hem işte okuyacağım için hızlı ilerlerim diye umuyorum. Ama önce Algernon'un etkisini atmam lazım üzerimden :110:

Bebek tedavin inşallah çok iyi gecer ikiz mini mini cocuklarin olur:) onumuzdeki ay silerim listeden:)

Back
X