- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #8.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.başarılı olanlar malesef bu durumda :/@ispanakliborek Allah yardımcın olsun. İşyerinde çok fazla psikolojik şiddete merız kalmış biri olarak anlayabiliyorum az çok yaşadıkları
Maalesef bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmıyor. Benim de başıma ne geldiyse az çok birşeyler başardığım için geldi
Ne temizsin kız sen senin yerine yoruluyorum![]()
Günaydın bilge baykuşlar
Bugün hedefim Algernon'a Çiçekler i bitirmek, sanırım sona kaldım
@Filozof__Prenses nerelerdesin migrenin mi tuttu yoksa
bir civciv annesi geldiğinden beri okuduğun kitapların hiçbirini daha önce duymadım, watpadd falan mı okuyorsun
![]()
Günaydın Kızlar
Aylardan Aşk 40. sayfadayım.
Binboğalar Efsanesi de devam ediyor sayfasını hatırlamıyorum.
Eki Görüntüle 1981244 Kitap yurdunda bu geceye kadar Karamazov Kardeşler de %50 indirim varmış.
1000 sayfalık kitap 13 küsür lira

Buldun mu kızımın adını![]()
Uuu Meral Kır![]()
Buldum tabisi"C" ile başlıyor olabilir mi ilk okuduğum an çok beğendim ve kesin dedim.
İlk defa okuyorumgüzel başladı
![]()
Tüm kitapları var bende ama daha başlayamadım. Yorumunu okumak isterim![]()
ben o kadar çok çektim ki....başarılı olanlar malesef bu durumda :/
ayy sordugun icin tesekkur ederim canim ben iyiyim artik kafama takmamaya basladim hala hic biseyimiz hazir degil ama kafamda kurdukca aksilik cikiyor iplememeye karar verdim murphynin kurallarina karsi taktik gelistirdim.Çok Sağ ol canım . Toparlayınca bir kaç ortopedist buldum bakalım belki fizik tedavi takviyesi vs bulurum . Çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum
Sen nasilsin? Hazırlıklar nasıl toparladn mi kendini
evet yaNe temizsin kız sen senin yerine yoruluyorum![]()

bu kadar mı güzel ifade edilir...Mobbing uygulayan herkes hakkindaki dusuncem: kapitalizme esir dusup ruhunu seytana satmis ezik, kompleksli, benciller.![]()
bizim şirkette de çıkarmak istediklerine psikolojik baskı yaparlar bağırıp çağırma iş beğenmeme surat asma ters cevap verme izin vermeme. bunun plaza adı Mobbing mi oluyorMobbing uygulayan herkes hakkindaki dusuncem: kapitalizme esir dusup ruhunu seytana satmis ezik, kompleksli, benciller.![]()
Plaza adı değil terim o oluyor .bizim şirkette de çıkarmak istediklerine psikolojik baskı yaparlar bağırıp çağırma iş beğenmeme surat asma ters cevap verme izin vermeme. bunun plaza adı Mobbing mi oluyor![]()