• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Daha o da var dimiiii :skandal::skandal:
Bu ara üniversiteden arkadaşlarımla da ortak okuma yapıyoruz yetişemeyecem diye korkuyorum :KK53:
__giz__ __giz__ ay bitmeden Stefan - Zweig - Korku kitabını da okuyacağız değil mi :KK37:

Evet senin de duruyordu, bizi beklemiştin değil mi ?
Aynen canım Nisan ayı Zweig kitabımızı okumadık. Geçen ayınki bu aya sarkmıştı ne yazık ki. Korku'yu okuyalım, kızlardan da katılan olabilir, _meLinDa_ _meLinDa_ da vardı sanki, en son siparişinde eklemişti diye hatırlıyorum. Aynı şekilde DonukPudra DonukPudra 'ya gününde loliss loliss almıştı.
Kendimi kütüphaneci gibi hissettim. :KK70:

Aynen canım Nisan ayı Zweig kitabımızı okumadık. Geçen ayınki bu aya sarkmıştı ne yazık ki. Korku'yu okuyalım, kızlardan da katılan olabilir, _meLinDa_ _meLinDa_ da vardı sanki, en son siparişinde eklemişti diye hatırlıyorum. Aynı şekilde DonukPudra DonukPudra 'ya gününde loliss loliss almıştı.

O zaman ay bitmeden hep birlikte Korku kitabını okumaya başlıyoruz :spor:
Oğullar ve Rencide Ruhlar bitsin, ben haftaya okumaya başlarım sanırım sevgili Zweig'ımızı :kahve:
Mayıs için elimde bir tek Olağanüstü Bir Gece kalıyor. Haziran bitmeden Zweig alışverişi yapmam gerekebilir :KK49:

O zaman ay bitmeden hep birlikte Korku kitabını okumaya başlıyoruz :spor:
Oğullar ve Rencide Ruhlar bitsin, ben haftaya okumaya başlarım sanırım sevgili Zweig'ımızı :kahve:
Mayıs için elimde bir tek Olağanüstü Bir Gece kalıyor. Haziran bitmeden Zweig alışverişi yapmam gerekebilir :KK49:

Tamamdır öyle yapalım, bu ay içinde okuyup bitiririz. Bende Olağanüstü bir gece yok maalesef, onun yerine başka okurum ben de, senin önceden okuduklarından. :KK200:

ben korkuyu almamışım ya la :skandal:

Tamamdır öyle yapalım, bu ay içinde okuyup bitiririz. Bende Olağanüstü bir gece yok maalesef, onun yerine başka okurum ben de, senin önceden okuduklarından. :KK200:

Kitap alışverişi yapacak olursam eğer mayıs ayında senin Zweig'lerdan eklerim sepetime. Alışveriş yapmazsam da dediğin gibi yaparız :KK200:
ben korkuyu almamışım ya la :skandal:

O zaman Mayıs ayında Olağanüstü Bir Gece okuruz olma mı :KK200:

Günaydın.
Göç,
Sayfa 136.
Sikmayan,guzel ilerleyen bir kitap.

Fazla okuyamiyorum.
Oğlum hasta.
Grip,ishal,pisik :/

Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olmasın, biz de hasta olmayalım. Kocalar hasta olsun.

günaydınlar sevgili baykuşlar
Zorba sayfa 76, henüz başlardayım ama çok sevdim

@Mavisu27 çok geçmiş olsun canım benim, hemen iyileşsin inşallah
sermin1982 sermin1982 biz mayısta @_Cassandra_ ile Usta ile Margarita okuyacağız
__giz__ __giz__ ile nisanda oblomov okuyalım demiştik ama mayısa sarkabilir, ay biri daha vardı oblomov kimdi _asmunikal_ _asmunikal_ sen miydin kız
onun dışında ortak okuma topiğinin mayıs ayı kitabı İSkender Pala- Efsane
bende yok kitap sanırım katılamıcam ama okumak istediklerimden

Usta ile Margarita da ben de olurum muhtemelen

D r de yüzde 50 indirim var elenaferrante elenaferrante

Ona da bakayım. Teşekkür ederim

Back
X