• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

selam kızlar dün akşam Gurur ve Önyargıyı bitirdim, çok beğendim ve bütün jane austen kitaplarını okumaya karar verdim:KK200:
bu akşam _asmunikal_ _asmunikal_ cığımın hediyesi Hakan Günay Az kitabına başlayacağım. yollarda okumak için de __giz__ __giz__ ciğimin hediyesi Canım Aliye Ruhum Filiz kitabına başlayacağım

Geçmiş olsun
Çocuklar hiç hasta olmasa keşke, onların yerine biz olalım hayat daha kolay olur.

günaydınlar sevgili baykuşlar
Zorba sayfa 76, henüz başlardayım ama çok sevdim

M Mavisu27 çok geçmiş olsun canım benim, hemen iyileşsin inşallah
sermin1982 sermin1982 biz mayısta _Cassandra_ _Cassandra_ ile Usta ile Margarita okuyacağız
__giz__ __giz__ ile nisanda oblomov okuyalım demiştik ama mayısa sarkabilir, ay biri daha vardı oblomov kimdi _asmunikal_ _asmunikal_ sen miydin kız
onun dışında ortak okuma topiğinin mayıs ayı kitabı İSkender Pala- Efsane
bende yok kitap sanırım katılamıcam ama okumak istediklerimden

Geçmiş olsun canım

Günaydın
Zorba sayfa 30:KK14:

M Mavisu27 çok geçmiş olsun canım :KK43:

sermin1982 sermin1982 Bi de Notre Dame'ın kamburu var ama mayıs mı dedik haziran mı emin değilimo_O

Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olmasın, biz de hasta olmayalım. Kocalar hasta olsun.

Usta ile Margarita da ben de olurum muhtemelen

Ona da bakayım. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim kızlar :KK200::KK200:

merhaba kitapsever baykuşlar... :KK54:

_meLinDa_ _meLinDa_ başkanım teşekkür ederim. :KK15: O halde kağnı hızıyla eş değer olan 1Q84 okuma hızımı biraz at arabası kıvamına getireyim de Oblomov ortak okumasına katılabileyim, inşallah. :KK14:

xyzt-5544 xyzt-5544 ve __giz__ __giz__ Stefan ZWEİG amcanın okuduğum kitaplarını çok sevdim. Bu yüzden ortak okumanıza ben de dahil olabilir miyim? :oops: (Korku ve Gömülü Şamdan)

@The Black Pearl hoş geldin. Geçmiş olsun. :/

@minerva1988 tekrar geçmiş olsun canım. :(

@Mavisu27 oğluna geçmiş olsun. Şimdi iyi mi? :anne:

merhaba kitapsever baykuşlar... :KK54:

_meLinDa_ _meLinDa_ başkanım teşekkür ederim. :KK15: O halde kağnı hızıyla eş değer olan 1Q84 okuma hızımı biraz at arabası kıvamına getireyim de Oblomov ortak okumasına katılabileyim, inşallah. :KK14:

xyzt-5544 xyzt-5544 ve __giz__ __giz__ Stefan ZWEİG amcanın okuduğum kitaplarını çok sevdim. Bu yüzden ortak okumanıza ben de dahil olabilir miyim? :oops: (Korku ve Gömülü Şamdan)

@The Black Pearl hoş geldin. Geçmiş olsun. :/

@minerva1988 tekrar geçmiş olsun canım. :KK43:

@Mavisu27 oğluna geçmiş olsun. Şimdi iyi mi? :anne:

O zaman önümüzdeki hafta Korku'yu okuyalım Filo'cuğum :KK15:

Back
X