- 12 Aralık 2013
- 841
- 1.562
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #8.521
Günaydınlar. 1q84 sayfa 1111
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Bizim de millerimiz var. Kartı çok kullanıyoruz ve özenle bu milleri biriktiriyoruz. Uçak biletlerini o şekilde halleşeceğiz. Bu akşam işten dönünce detaylıca bir araştırma yapacağız eşimle. Bakalım ne sonuç çıkacak.hf fenix garden otelde kaldık biz, marques de pombal diye bir bölge var orada, önünde metro vardı her yere ulaşım kolaydı
birçok önemli yere de yürüme mesafesindeydi
zaten lizbonda tren, tramway, otobüs ağı çok gelişmiş, her yere gidebiliyorsun kolayca
o bölgede konaklamanızı tavsiye ederim, otel de gayet güzeldi
amerika da kampanya vardı eşimin kredi kartına, puanlarımız çok birikiyo bizim, puanla alabilecektik biraz fark ödeyip, o yüzden uçak bileti çok rahatlatacaktı.. yoksa aşırı pahalı uçak.. ama batı amerika da çok pahalı konaklama falan
OD syf 100
Yeni bir kitap Şu Hortumlu Dünyada Fil Yanlız bir Hayvandır 

iyi ki işim yok dedim, çok saçma sapan bir iş çıktı
neyse sakinim![]()
Kesinlikle mukemmel ,yazar insanlari cozmus ama arka arkaya okuyunca aklim bir tuhaf oluyor :))Zweig'ın kalemine bayılıyorum![]()
Kesinlikle mukemmel ,yazar insanlari cozmus ama arka arkaya okuyunca aklim bir tuhaf oluyor :))
özet yerine kitapları okusanız daha güzel olmaz mı?merhaba hanımlar kitap özetlerini bulabileceğim bi site varmı şimdiden teşekkürler
özet yerine kitapları okusanız daha güzel olmaz mı?

Olmaz. İlla özet olacak. Ortamlarda kitap özetlerini sallayıp kitap okudum deyip prim yapcam![]()