• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Efsane resmen bir haftadır elimde sürünüyor 170. Sayfasına geldim yariladim yani ama çok hoşuma gitmedi o yüzden sürünüyor zaten adına baktığımda Barbaros Hayrettin paşayı anlatacağını sanmıştım ama hayal kırıklığı oldu Barbaros Hayrettin paşa o kadar geri planda kalmış ki o yüzden çok isinamadim

Efsane:170
İnce memed4:200

Bu akşam kendi sınıfımın ve diğer 12 lerin mezuniyeti vardı. Dolu dolu geçti evlatlarımın içinde ukte ettikleri bir şey kalmadı çok şükür :anne:

Ağladım, onlardan ayrılacağım için üzüldüm her birine diplomasını verirken sarıldım sıkı sıkı başarılar diledim. Benim ilk mezun ettiğim sınıfım oldular. O his bambaşkaydı gerçekten. :hamarat:

Sizinle de paylaşmak istedim :KK33::KK23::KK23:

Da Vinci Şifre'sine lise yıllarımda başlamıştım ama başlarda bırakmıştım. Sanırım başlarında çok dini şeyler falan vardı sarmamıştı ama artık sarar heralde, o zaman daha gençtim. Tavsiye eder misiniz?

Eskort 2 bittiiii ta taaam :KK28: kızlar bu başlık sayesinde kitap okuma hevesim geri geldi hepinize çok teşekkürlerr!! :KK36: Bitirmeden bıraktığım birkaç kitap vardı onlara döneyim bari. Kelebeğin Hayat Sırları'nı ben çok beğendim. Şehir içi halk otobüsüne bindiğimde birkaç durak da olsa bir bölüm okunuyor (köşe yazılarından derleme zaten) onun çok azı kalmıştı onu bitirebilirimm. Mutluluk Projesi-Ev kitabına başlamıştım. Çeyreğine gelmeden bıraktım, aslında güzel kitap konu olarak ama biraz yavaş ilerliyor yani zorlama gibi geldi ama başladığım kitabı zorla da olsa bitirmeye çalışmak huyum :KK53::kahve: Bakalım bir de sevgilimin hediyesi kitap var ona da kısa zamanda başlamam gerek tabii :spor: Herkese iyi okumalarr :nazar:

Da Vinci Şifre'sine lise yıllarımda başlamıştım ama başlarda bırakmıştım. Sanırım başlarında çok dini şeyler falan vardı sarmamıştı ama artık sarar heralde, o zaman daha gençtim. Tavsiye eder misiniz?
evet çok güzeldir
hatta resimli ansiklopedik hali var onu da okudum
üstüne filmini de izlersin, bence oku :KK36:

günaydınlar, hayırlı cumalar, bu gece sahura kalkacağız, Ramazan ayı hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah
ben bu ay bir yola gireceğim, inşallah bu mübarek ayda çok güzel sonuçlar elde ederim

işlerim yoğun ama aralarda okumaya çalışacağım
Usta ile Margarita 168

Günaydın herkese :KK200:
Nazan Bekiroğlu - Nun Masalları bitti. Sanırım yanlış zamanda okudum, çok keyif alamadım. Bir süre sonra sakin bir günümde yeniden okumak istiyorum.
Stefan Zweig - Olağanüstü Bir Gece'ye başladım. O bitsin Efsane'ye öyle devam edeceğim. Haziran ayına sarkacak zaten mecburen. Bu kitap konusunda da kalinkaselin kalinkaselin e katılıyorum. Beklediğimi bulamadım sanki. Oysa ki Mihmandar ne kadar güzeldi :KK200:

günaydınlar, hayırlı cumalar, bu gece sahura kalkacağız, Ramazan ayı hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah
ben bu ay bir yola gireceğim, inşallah bu mübarek ayda çok güzel sonuçlar elde ederim

Usta ile Margarita 168

Dualarımızdasın kuzum :KK37:

selam kızlar
usta ile margarita sayfa 400 küsür tam hatırlamıyorum, margarita ortaya çıktıktan sonra kitap baya hızlandı fakat neyi nereye bağlayacak çok merak ediyorum hala çok karmaşık:confused:

_meLinDa_ _meLinDa_ canım inşallah en yakın zamanda muradına erersin, hayırlı haberlerini bekliyoruz

minerva1988 minerva1988 hakkında hayırlısı canım inşallah istediğin bir yere tayin olursun

Bu akşam kendi sınıfımın ve diğer 12 lerin mezuniyeti vardı. Dolu dolu geçti evlatlarımın içinde ukte ettikleri bir şey kalmadı çok şükür :anne:

Ağladım, onlardan ayrılacağım için üzüldüm her birine diplomasını verirken sarıldım sıkı sıkı başarılar diledim. Benim ilk mezun ettiğim sınıfım oldular. O his bambaşkaydı gerçekten. :hamarat:

Sizinle de paylaşmak istedim :KK33::KK23::KK23:

Çok güzel ya okurken bir tuhaf oldum çok güzel bir duygudur tabi :KK36:

Usta ile Margarita 168

Canım inşallah her şey gönlünce olur :KK36:

Merhaba :KK200:

Geçmişe mazi bitti, telefondan yazıyorum, uzun yazamıyorum, memleket meselelerin ele alındığı emeklikerden oluşan bir kıraathane düşünün, her kafadan ses çıkıyor, günümüzde de benzer manzaraları görmüyor değiliz. Beklentiyi yüksek tutmazsanız rahat okursunuz.

Bu ayki Zweig kitabım Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, _meLinDa_ _meLinDa_ ve xyzt-5544 xyzt-5544 sizin okuduğunuz yoktu bende yollarımız bu ay ayrıldı. :110:

Merhaba :KK200:

Geçmişe mazi bitti, telefondan yazıyorum, uzun yazamıyorum, memleket meselelerin ele alındığı emeklikerden oluşan bir kıraathane düşünün, her kafadan ses çıkıyor, günümüzde de benzer manzaraları görmüyor değiliz. Beklentiyi yüksek tutmazsanız rahat okursunuz.

Bu ayki Zweig kitabım Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, _meLinDa_ _meLinDa_ ve xyzt-5544 xyzt-5544 sizin okuduğunuz yoktu bende yollarımız bu ay ayrıldı. :110:

Haziran'da kaldığımız yerden devam bebek. Amok Koşucusu'na var mısın :KK37:

Back
X