• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

alırken bana da haber verin de bende alayım sizinle birlikte okuyayım zweigları

Gömülü Şamdan'a yetiş o halde :KK55:
Sonrası için de bir tek Amok Koşucusu kalıyor elimde benim. Diğerlerini alırım yavaş yavaş, haber de veririm kesin buradan :KK48:

Merhaba Kitap Kurdu Baykuşlar :KK25:

Savaş ve Barış okuyan, okumayı planlayan var mı?
Okumadım. Okumayı da düşünmüyorum. :KK16: :KK12:
1q84 'e haftaya başlıcam ben sana yetişeyim de beraber okuyalım.:dondurma:
Bana yetişmek mi? Beni geçersin eminim. :KK53: İyice süründürdüm elimde. :KK11: senden etkilenip ben de bitiririm inşallah. :KK60:
tayin haftasıydı resmen bu hafta benim inşallah güzel şeyler olur :))

kitap mı o da ne
Hakkında hayırlısı olsun. Bulunduğun şehirdeki okullar için mi tayin istedin? o_O
günaydınlar, hayırlı cumalar, bu gece sahura kalkacağız, Ramazan ayı hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah
ben bu ay bir yola gireceğim, inşallah bu mübarek ayda çok güzel sonuçlar elde ederim

işlerim yoğun ama aralarda okumaya çalışacağım
Usta ile Margarita 168
Melinda gönlüne göre olsun her şey! Umduğuna nail olmanı diliyorum. :KK15:

Amok Koşucusu değil Gömülü Şamdan :olamaz: __giz__ __giz__ ciğim saolsun düzeltti beni. Filozof__Prenses Filozof__Prenses de bizimle okuyacak hatta :KK49: Yok mu arttıran :KK73:
:spor::spor::spor: Yaşasın...
_Cassandra_ _Cassandra_ Gömülü Şamdan'ı okumadıysan ve temin edebilirsen sen de bize katılır mısın? :oops:

Kelebeğin Hayat Sırları (Nil Karaibrahimgil) 286. sayfadayımm son 8 sayfa kaldı ama zorla güzellik olmaz artık kafam almıyor uykum geldi :uykucu: Hepinize iyi geceler kitap kurtlarııı :KK15:
Bu arada yazmak reklam olur mu bilmiyorum ama 1000kitap diye bir site var belki biliyorsunuzdur. Kitap güncesi gibi bir profiliniz oluyor. Hem okuduklarınızı listelemek, kayıt etmek açısında çok kullanışlı. Tavsiye ederim. :super:

Back
X