- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #14.501
Belki de, çifte kutlama yaparızBelki ikimizin de büyük günü pazartesidir![]()

Kapıya teslim yapcam sanaBitti mi benim adresi biliyosun birakirsin nevale
Ama alırım bi bardak çayını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de, çifte kutlama yaparızBelki ikimizin de büyük günü pazartesidir![]()

Kapıya teslim yapcam sanaBitti mi benim adresi biliyosun birakirsin nevale
Hoş geldiniz.Hosbuldum. Bir cocukannnesi calisan ve 32 sinde biriyim. Kitap genelllikle cokokurdum ancak cocukla birlikte ya okudugum cesitler degisti ya da ben Az okur oldum. Bu da beni mutsuz etmekte. Yenidenküllerimden dogmak istiyorum ki eski paylasim yerinde kaydim ve aktifligim vardir. Ama cocuksonrasi 1 gun derken 1 gun daha gec bildiri verdim diye agza alinmayacak hakaretlere ugradigimdan kk ya da bu tarz kitap paylasiminada katilmaz oldum. Ha katilmadimda ne yaptim vi kitap da da haa ktifolup kendi grubumla cesitli paylasimlar yaptim.genellliklesoz verince tutarim. Disiplinli biriyimdir.

Sürü syf 350 ilerleme kaydediyorum.
Kİtap almak için kocayı ikna çalışmalarına başlanmıştır![]()
Acaba nisan ayına kadar kendimi tutup d&r %50 kampanyasında kombo mu yapsam..Ben de doğum günümde kitapyurdundan hediye ettirmeyi düşünüyorum![]()

Acaba nisan ayına kadar kendimi tutup d&r %50 kampanyasında kombo mu yapsam..
Nisan ayı da çok uzakta ya.![]()
Unutur valla. İşin güzel yanı mayıs ayı da doğum günüm. Hediye alacaklara tembihliyorum. Kitap alın diye. Hem istediğim kitap geliyor hem de para harcamıyorum.Bence hem şimdi hem nisanı değerlendir, Nisan'a kadar şimdikini unutur eşin![]()