• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.:emir_bebek::emir_bebek: Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım:21:

Oy❤️ gozun aydin..simdi mis gibi kokuyordur pamuk kuzucuk:KK36: hayirli saglikli uzun omru olsun insaallah:KK37::KK200:

Hanımlar, amazon.com'dan kitap alışverişi yaptınız mı? Ya da herhangi bir alışveriş. Kitap almak istiyorum ama sorun yaşar mıyım kargo ve ulaşımda?

HosbuulduukHoppa benimde hep kitapligimda oylece kalmisti bu kitap, sonra yakin bir arkadasim gorunce "aa bu benim basucu kitabim, bayiliyorum hemen oku" deyince bi heveslendim basladim:KK51: daha henuz kitabin ortalarindayim..Alti cizilecek bircok cumle var. Fakat beklentimin altinda kaldi ama yine de keyifli bir kitap, yolculukta keyif verir mesela..Hoppa

bak şimdi bir merak ettim sen öyle deyince. daha fazla bekletmemeliyim sanırım :KK51:

Hanımlar, amazon.com'dan kitap alışverişi yaptınız mı? Ya da herhangi bir alışveriş. Kitap almak istiyorum ama sorun yaşar mıyım kargo ve ulaşımda?

Bu sitede kredi kartindan fazla para cekiliyormus sanirim. Sikayetvar sitesinden bakarsan musteriler sikayetlerini yazmislar. Aradigin kitap sadece o sitede mi var? Hoppa

Back
X