• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoş geldin canımın içi :KK37:
Hosbuldum bitanem :KK200:

Hoşgeldin canım, özledik seni:KK200::KK200::KK68:
Bende sizleri çok özledim kuzum. Burası bana mutluluk veriyor :KK60:

Günaydın kızlar. Korkuyu beklerkeni okuyorum.

Hoşgeldin :KK200::KK200: Seni burada görmek güzel :KK200: Bazen ortak okuma da yapıyoruz. Onlara da katılabilirsin :KK200:

Kimler gelmişş:spor::spor::spor: Heoşgeldin. Bir daha gitme:KK15:

Heoşgeldiniz. :KK200:

Kıskanarak takip ettim sizi. Çok güzelsiniz :KK200: Gittimiz vakit sizden bol bol destek ve bilgi alırız inşallah.:KK39:
Sen beni sevmesende geldim çünkü ben seni / sizi cok seviyorum. :KK61:

Günaydın kızlar,
Maşallah bu ara baya yeni arkadaşlar katıldı aramıza. inşallah kalıcı olursunuz.
@__Dalida__ seni yeniden görmek çok güzel. arada uğrayabilirsen bu merhabanı görmek isterim
@_Lavin_ haberi olan var mı?? sanırım doğum yaptı bir kaç gündür görünmüyor
Çok teşekkür ederim gelicem inşallah artık buralardayım :KK51:

Günaydınlar :KK24:

Ocak ayına kadar bende alıcam katılıcam size inşallah :rapci:

Hoşgeldin inşallah tez zamanda sıkıntıların geçer feraha kavuşursun rabbim gönlüne göre versin.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz dilerim kalıcı olursunuz.

Ben yine okuyamadım ama bu haftadan sonra inşallah toparlayacağım.
Hosbuldum canım. :KK51:

Herkese Merhaba :KK200: Mutlu günler...

Hoş geldiniz. En Büyük TÜRKİYE

Dalida, hoş geldin. :KK15: Sana aklıma geldikçe dua ediyorum. Rabbim gönlünün muradını versin. :KK37:

Hoş geldiniz. :KK25:
ve aleyküm selam NAR, selam getiren sağ olsun. :KK60:

@_Lavin_ nasılsın? Bebeğini güle güle sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim. :anne:
Çok teşekkür ederim canım benim

Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.:emir_bebek::emir_bebek: Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım:21:
MasaAllah , hayirli olsun
Allah anali babali büyütsün
Vatanina, milletine , annne - babasina , cevresine hayirli bir insan olsun insaAllah:KK200:

Astoria Astoria kirmizi oje kirmizi oje tesekkur ederim kizlar. Peki size bir soru 'hangi yayinevi?? ' ben yayinevi ve ceviriye cok titizleniyorum.

Evet, ben de dikkat ediyorum genelde çünkü çevirmen bazen güzelim eserleri mahvedebiliyor.

Ama bu kitabı henüz okumadığım için bilmiyorum, arkadaşım payel yayınlarından okumuş ve beğenmişti..

Astoria Astoria kirmizi oje kirmizi oje tesekkur ederim kizlar. Peki size bir soru 'hangi yayinevi?? ' ben yayinevi ve ceviriye cok titizleniyorum.

Ben de bilmiyorum ya. Daha önceden okumuş birileri varsa belki yardımcı olur. İlya yayınları var, Payel yayınları var, Say yayınları var. İlya sanki daha iyi gibi geldi bana ama bilmiyorum.

Back
X